Slack'ten Özel Mesaj Atılabilecek

Slack'in duyurduğu yeni özelliği göre, uygulamanın içerisindeki herkes birbirine özel mesaj yollayabilecek.

25.03.2021-14:51 - (Son Güncelleme: 25.03.2021-14:51) Slack'ten Özel Mesaj Atılabilecek

Bir proje için ya da bir şirket için haberleşme konusunda oldukça kullanışlı olan Slack, geçen sene Ekim ayında daha geniş bir kitleye ulaşabilmek için yeni özelliklerini tanıtmıştı. Firma şimdi de yeni duyurduğu özelliğe göre, herkesin birbirine özel mesaj atmasını sağlayacak.

Bu yeni güncellemeye göre, özel mesajların amacı firmaların birlikte çalıştıkları partnerleri ve müşterileriyle daha rahat iletişim kurması amaçlanıyor. Aynı zamanda özelliği kullanarak başka firmalardaki arkadaşlarınızla da mesajlaşabilirsiniz.

Slack'in Connect özelliği yeni gelecek olan özel mesajlaşma bölümüyle birlikte çalışabiliyor. Slack Connect farklı firmaların ortak bir proje içerisinde çalışmasına olanak sağlayan bir iletişim aracı. Farklı firmalar arasında özle mesaj alışverişinde bulunmak çoğu kullanıcı tarafından olumlu görüş aldı.

Bunun yanında, özellikleri kullanabilmek için karşı tarafa link göndermek gerekiyor. Linki gönderdikten sonra özel mesajlarla iletişime geçebiliyorsunuz. Özellik aynı zamanda sizin tercihinize göre değişebilecek yönetici onayına da ihtiyaç duyabiliyor.

Slack'in bu yayınladığı yeni özellik şu an için ücretli versiyonu satın alan kullanıcılar arasında kullanılıyor fakat firmadan gelen açıklamaya göre, bu özellik ileride ücretsiz kullanıcıların da kullanımına açılacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal