Steam Oyun Festivalinin Adı ve Tarihi Değişti

Amerika merkezli oyun firması Valve, Steam oyun festivalinin adını Steam Next Fest olarak değiştirdi.

25.03.2021-14:17 - (Son Güncelleme: 25.03.2021-14:17) Steam Oyun Festivalinin Adı ve Tarihi Değişti

Oyun dünyasının dev firması ve Steam'in kurucusu Valve, Steam'de her sene düzenlenen oyun festivalinin adını ve başlangıç tarihini değiştirdi. Şirket, yaptığı bu  değişiklikle festivalin daha geniş bir kitleye ulaşmasını hedefliyor. Dün söz konusu konuyla alakalı açıklamalarda bulunan Valve, festivalin yeni adını Steam Next Fest olarak duyurdu.

Yeni isme kavuşan Steam Next Fest'in başlangıç tarihi de değişti. Yapılan değişikliklerle birlikte 16 Haziran'da başlayacak olan etkinlik, 22 Haziran'da sona erecek. Steam Next Fest'in kararlaştırılan yeni tarihi son yıllarda katılım konusunda düşüş yaşayan video oyun fuarı E3'le çakışıyor. Valve'ın bunu bilerek yapıp, yapmadığı bilinmiyor.

Valve, Steam Next Fest'in yeni belirlenen adının festivali daha doğru bir şekilde oyunsverlere tanıttığını düşünüyor. Ayrıca Amerika merkezli oyun şirketi, oynanacak oyunlarla ilgili canlı yayınlar, sohbetler ve demo gösterimlerinde bulunacak.

Her sene düzenlenen Steam oyun festivali, The Game Awards sunucusu Geoff Keighley ile Vlave arasındaki çalışmaların ardından ortaya çıkmıştı. GDC'nin Temmuz ayında geri gelecek olması, Steam Next Fest'i yazın düzenlenecek tek etkinlik olmaktan çıkarmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal