Sivassporlu Ali Şaşal Vural'dan Çarpıcı Açıklamalar!

Sivasspor'un tecrübeli file bekçisi Ali Şaşal Vural, Spor Toto Süper Lig'de son olarak oynadıkları Galatasaray karşılaşması ve kariyer hedefleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

17.12.2021-11:41 - (Son Güncelleme: 03.01.2022-17:43) Sivassporlu Ali Şaşal Vural'dan Çarpıcı Açıklamalar!

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında kendi sahasında Galatasaray ile karşı karşıya gelen Sivasspor sahadan 1-0'lık galibiyet ile ayrılarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

SİVASSPOR'UN SON HAFTALARDAKİ PERFORMANSI

Ligde son olarak oynadığı son 3 karşılaşmayı da gol yemeden kazanan Sivasspor performansıyla taraftarlarının yüzünü güldürmeyi başardı.

ALİ ŞAŞAL VURAL'DAN AÇIKLAMALAR

Sivasspor'un başarılı file bekçisi Ali Şaşal Vural, yapmış olduğu çarpıcı açıklamalarda ;

BÜYÜK KULÜPLERİN BİLE YAPAMADIKLARINI YAPIYORUZ...

3 maçtır gol yemeden kazanıyoruz. Mutluyuz. Bir Anadolu kulübü olarak 3 sezondur Avrupa'ya gittik. Büyük kulüpler bile bunu zor yaparken, biz ikisini birden götürmeye çalıştık. Ligde bundan kaynaklanan bir sorun yaşadık belki ama çıkışa geçtik. 3 tane arka arkaya galibiyet aldık. Defansımız çok gayretli oynuyor. Bizdeki arka dörtlü harika oynuyor. Ben de elimden geleni yapıyorum.

GALATASARAY MAÇINDA PENALTI YOKTU!

Diagne'nin pozisyonu penaltı değil. Öyle penaltı olmaz. Bizim penaltı beklediğimiz pozisyonlar da penaltı değil. Hem Yatabare'nin hem de Max'ın pozisyonu da penaltı değildi. Max'ın pozisyonunda itiraz ettim, sarı kart gördüm; ama sonradan baktım penaltı değildi. Diagne kendini çok kolay bıraktı. Bence maçta penaltı yoktu.

MİLLİ TAKIM HEDEFİ İLE İLGİLİ...

Bir geçiş dönemi yaşadım. Ama şimdi iyiyim ve mutluyum. Tekrardan Milli Takım'a dönüşüm neden olmasın ?

SAKATLANAN FERNANDO MUSLERA HAKKINDA...

Gerçekten çok iyi bir kaleci; umarım kısa sürede sağlığına kavuşur. Dünya ölçeğinde bir kaleci. Örnek bir bir kaleci, örnek bir insan.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal