Sınırlamada Uyuşturucu ve Silahla Yakalandılar, Açıklamaları 'Pes' Dedirtti

Bursa'da yapılan kontrollerde yağmurluğunun kapüşonundan uyuşturucu, arabadan da iki tane ruhsatsız silah çıkan zanlılardan Muhammet K., "Kimseye zararımız yok, satmıyoruz içiciyiz. Silahlara ise zaafım var" diye konuştu.

06.12.2020-17:35 - (Son Güncelleme: 06.12.2020-17:34) Sınırlamada Uyuşturucu ve Silahla Yakalandılar, Açıklamaları 'Pes' Dedirtti

Bursa Emniyet Müdürlüğü görevlileri, sokağa çıkma sınırlaması sebebiyle şehrin pek çok kritik bölgesinde uygulama noktası oluşturdu. Osmangazi ilçesi Yakın Çevre Yolu Soğanlı bölgesinde denetim yapan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü görevlileri, şüphelenerek bir aracı durdurdu. Emniyet güçleri araçtaki iki şahıstan izin belgeleri istedi.

İzin belgeleri olmayan iki kişinin üstünü arayan polisler, Emirhan M.’nin  (24) yağmurluğunun kapüşon kısmında, Muhammet K.'nin (26) da ceplerinde sakladığı biraz metamfetamin, biraz kokain, biraz lime maddesi ile hassas terazi bulundu. Zanlıların üzerinden uyuşturucu madde bulunmasının ardından polisler, aracı da aradı. Polislerin aramalarının sonucunda, aracın saklı kısımlarında iki tane ruhsatsız silah ele geçirdi.

3 bin 150’şer TL'den toplam altı bin 300 TL cezanın verildiği, zanlıların Muhammet K. kendilerini görüntüleyen gazetecilere, "Kimseye zararımız yok. Uyuşturucu satmıyoruz, içiciyiz" diye konuştu.

Muhammet K.'nın, arabadan çıkan silahlarla ilgili, "Silahlara zaafım var" ifadesini kullanması dikkat çekti. Ruhsatı olmayan silah ve uyuşturucu taşımak suçundan yakalanan iki zanlı, işlemleri yapılmak için Merinos Polis Merkez Amirliği’ne alındı.

Zanlılar karakoldaki işlemlerinin akabinde adliyeye gönderilecekler
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal