Şeyma Subaşı ayrılığı, yeni aşka hızlı başlayan Meedo'ya yaradı!

Şeyma Subaşı ile ayrılan Mısırlı milyarder Mohammed Al Saloussi'nin ayrılığı çabuk atlattı ve yeni aşka çok hızlı başladı. peş peşe gelen fotoğraflar, yeni aşka hızlı başlayan Meedo'ya Şeyma ayrılığının yaradığını gösterdi.

21.05.2022-13:56 - (Son Güncelleme: 21.05.2022-13:56) Şeyma Subaşı ayrılığı, yeni aşka hızlı başlayan Meedo'ya yaradı!

Bir süredir Mısırlı milyarder Mohammed Al Saloussi ile birlikte olan Şeyma Subaşı, sevgilisiyle ayrılma kararı aldı. Şeyma Subaşı ile ayrıldıktan sonra bir süredir sesi soluğu çıkmayan Meedo'nun yeni bir aşka yelken açtığı görüldü.

Şeyma Subaşı Mohammed Al Salouss

Instagram hesabından peş peşe fotoğraflar ve hikayeler paylaşan Meedo'nun Şeyma Subaşı'yı çok çabuk unuttuğu fark edildi.

Şeyma Subaşı Mohammed Al Saloussi

Şeyma Subaşı ile ayrılığının ardından yeni aşka çok hızlı başlayan Mohammed Al Saloussi, Instagram hikaye bölümünde bir fotoğraf paylaştı ve fotoğrafa "His and Her" notunu yazdı. Bu not ise onun yeni bir aşka başladığını garantiledi.

Şeyma Subaşı Mohammed Al Saloussi

Kısa süre içinde ise sevgilisiyle tatil pozlarını paylaşan Meedo'nun mavi gömleğinin kızın üzerinde görülmesi takipçilerin aşk başlangıcı yorumları yapmasına neden oldu.

Şeyma Subaşı Mohammed Al Saloussi

Çok sayıda Türk kullanıcı Meedo'nun yeni sevgilisi hakkında yorum yaparken 'Şeymadan güzel' yorumları yapması dikkatlerden kaçmadı. Bir çok kullanıcı ise 'Hocam Şeyma ağlıyor çıkabilir miyiz?' yorumlarını yazdı.

Şeyma Subaşı Mohammed Al Saloussi

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal