Hande Sarıoğlu yeni videosu ile ortalığı kasıp kavurdu! Sarıoğlu’ndan lolipop dansı

Sosyal medya hesabından dans videosunu paylaşan Hande Sarıoğlu, dansıyla izleyenleri şaşırttı. Yaptığı oryantal dans ile gündeme gelen Sarıoğlu bu kez de lolipop dansı yaparken ki görüntüleri ile gündemde yer ediniyor. İşte merak edilen detaylar…

21.05.2022-13:42 - (Son Güncelleme: 21.05.2022-13:42) Hande Sarıoğlu yeni videosu ile ortalığı kasıp kavurdu! Sarıoğlu’ndan lolipop dansı

Habertürk’te spiker olarak görev yapan Hande Sarıoğlu yaptığı oryantal dans sonrasından işine son verildi. Bunun üzerinde YouTube kanalından program yapan Sarıoğlu gündemde yer edinmeye devam ediyor.

Hande Sarıoğlu’ndan dans videosu

Bir süre önde Habertürk'te spikerlik yapan Hande Sarıoğlu, gündem olan oryantal dansı sonrasında kanaldaki işine son verildi. Daha sonra YouTube üzerinden program yapmaya devam eden Sarıoğlu, paylaşımları ile adından söz ettiriyor. Bir dans videosu daha yayınlayan Hande Sarıoğlu yeni videosunu Instagram hesabından paylaştı.

Hande Sarıoğlu Dans Videosu

"Handekaplı Lolipop"

Gülşen'in çıkarmış olduğu yeni şarkısında lolipop yalayıp kalça dansı yapan Sarıoğlu videonun altına "Handekaplı Lolipop" notunu düştü.

33 yaşındaki, sunucu paylaşımı ile oldukça fazla beğeni ve yorum aldı.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal