Hande Soral'dan çok özel hamilelik pozları! 35 yaşında ilk çocuğunu kucağına alacak

Küçük Kadınlar dizisiyle ilk kez dikkatleri üzerine çeken Hande Soral’dan çok özel hamilelik pozları geldi. 35 yaşındaki güzel oyuncu ilk çocuğunu kucağına alacak.

21.05.2022-13:06 - (Son Güncelleme: 21.05.2022-13:06) Hande Soral'dan çok özel hamilelik pozları! 35 yaşında ilk çocuğunu kucağına alacak

Yıllar önce yayınlanan Küçük Kadınlar dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan ve ilk kez bu yapımda dikkatleri üzerine çeken Hande Soral, şu günlerde anne olmanın mutluluğuyla doğum hazırlıkları yapmakla meşgul. Küçük Kadınlar dizisinden rol arkadaşı Fulya Zenginer ile sosyal medya hesabından hamilelik pozlarını paylaşan Hande Soral’ın fotoğrafları hayranlarının büyük beğenisini kazandı. 35 yaşındaki güzel oyuncu ilk çocuğunu kucağına alacak.

Hande Soral'dan çok özel hamilelik pozları

Beş yıl önce İsmail Demirci ile evlenen ünlü oyuncu Hande Soral, şu sıralarda ilk kez çocuk sahibi olmanın heyecanını yaşıyor.

Hande Soral

İsmail Demirci Hande Soral çiftinin ilk çocuğunun isminin Ali olacağı daha önceden biliniyordu.

Hande Soral

35 yaşındaki güzel oyuncu Hande Soral, ilk kez çocuk sahibi olacak. Bebeğinin karnındaki son günlerini ölümsüzleştirmek isteyen ünlü oyuncu beyazlar içerisindeki halini sosyal medyadan takipçileriyle buluşturdu.

Hande Soral

Bebeğini karnında taşıdığı son günleri ölümsüzleştiren Hande Soral'ın beyazlar içindeki karnı burnunda pozlarına beğeni yağdı.

Hande Soral

Ekranların en güzel oyuncularından birisi olarak görülen Hande Soral’ın beyaz elbisesi oldukça beğenildi.

Hande Soral

Duru güzelliğiyle sıkça konuşulan isimler arasında yer alan Hande Soral’ın pozları sosyal medyayı salladı.

Hande Soral

Fulya Zenginer ile Hande Soral bir arada

Küçük Kadınlar dizisinin sevilen oyuncuları Fulya Zenginer ile Hande Soral’ın hamilelik pozları sosyal medyada günün en çok konuşulan konularından oldu.

Hande Soral Fulya Zenginer

Küçük Kadınlar dizisinde birlikte rol alan ve doğumlarına sayılı günler kalan Hande Soral ve Fulya Zenginer'in göbeklerini tokuşturdukları kareye beğeni ve yorum yağdı.

Hande Soral Fulya Zenginer

Aynı sene içerisinden anne olacak olan Fulya Zenginer ile Hande Soral’ın hamilelik pozlarına takipçilerden ‘’Bu nasıl tatlı bir tesadüf’’ yorumları geldi.

Hande Soral Fulya Zenginer

Kuntay Tarık Evren ile 2019 yılında evlenen ve 8 ay önce hamile olduğunu duyuran Fulya Zenginer şimdi de bebeğinin ismini müjdelemişti.

Hande Soral Fulya Zenginer

Sosyal medyada hamilelik pozlarını paylaşmayı ihmal etmeyen oyuncu Hande Soral yaptığı bu paylaşımlarla ilgi odağı olmaya devam ediyor. Fulya Zenginer ile Hande Soral ikilisinin paylaştığı karelere binlerce beğeni ve yorum geldi.

Hande Soral Fulya Zenginer

Doğuma sayılı günleri kalan Hande Soral, geçtiğimiz haftalarda baby shower partisi düzenlemişti.


Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal