Setien: 'Messi, Mallorca Karşısında Sahada Olacak'

Barcelona Teknik Patronu Setien, Arjantinli süperstarın aradan sonraki ilk karşılaşma olan Mallorca maçında kadrodaki yerini alacağını açıkladı.

10.06.2020-13:25 - (Son Güncelleme: 10.06.2020-13:23) Setien: 'Messi, Mallorca Karşısında Sahada Olacak'

Mart ayından bu zamana karşılaşmaların yapılmadığı La Liga, 11 Haziran'da devam ediyor.

27 karşılaşma sonunda en yakın rakibi Real Madrid'in 2 puan önünde liderlik olan Barcelona'ya Lionel Messi'den sevindirici haber geldi.

Sağ bacağında geçirdiği sorun sebebiyle takım arkadaşlarından ayrı bir şekilde hazırlıklarına devam eden Arjantinli futbolcu, tekrardan grup antrenmanlarına başladı.

Catalunya Radio'ya açıklamalar yapan Barcelona Teknik Patronu Quique Setien, "Messi'nin Mallorca karşısında oynamasına engel bir durum yok." ifadelerini kullandı.

'LUİS'İ RİSKE ATMAK İSTEMİYORUZ'

2020 senesinin başında dizinden sakatlık yaşayan ve geçirdiği operasyon sebebiyle sezona devam edemeyeceğinin açıklanmasına karşın lige verilen ara sayesinde geriye kalan 11 karşılaşma için tekrardan formasına kavuşabilecek Luis Suarez ile ilgili de açıklamalarda bulunan Setien, "Luis şimdilik bir maçın tamamında oynayabilecek mi bilmiyoruz. Bunu bize zaman gösterecek. Onu riske atmak istemiyoruz. Olası bir sorun da 3 veya 4 maç kaçırabilir. Bu da bizim için hiç iyi olmaz." şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal