Sergen Yalçın'dan Maç Sonu Açıklamaları

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, zirve yarışını yakından ilgilendiren Fenerbahçe derbisinde alınan 1-1'lik beraberliğinin ardından açıklamalarda bulundu.

21.03.2021-21:46 - (Son Güncelleme: 21.03.2021-21:46) Sergen Yalçın'dan Maç Sonu Açıklamaları

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında lider Beşiktaş, Fenerbahçe konuk etti. 1-1 beraberlikle tamamlanırken Sergen Yalçın maç sonu açıklamalarda bulundu.

Teknik Direktör Sergen Yalçın, yapmış olduğu açıklamalarda ;

BERABERLİKTEN MEMNUN DEĞİLİM

1 puandan memnun musun diye soruyorsanız, değilim. Oyunumuzun karşılığı bu değildi. Maçı bitirecek pozisyonları fazlasıyla yakaladık. Pozisyonları çok cömertçe harcadık. Altay'ı tebrik ediyorum. Müthiş toplar çıkardı. Takım çok iyi oynadı. Golden sonra daha da iyiydik. Skor hariç oyundan, performanslardan memnunum. Yapacak bir şey yok. Futbolda bu sonuçlar var. Çok erken bitirebileceğimiz, kazanabileceğimiz bir maçtı bu. Bu takdir edilir herhalde herkes tarafından.

KOLAY DEĞİL ÇOK FAZLA MAÇ OYNADIK

Kazanabilirdik ama kazanamadık, kaybetmedik de. Yolumuza devam edeceğiz. Futboldan biraz uzaklaşmak lazım. Sezon çok uzun. Oyuncuları da anlamak lazım. Bu tempo hiç kolay değil. Bugün bir pozisyonu sonuçlandırabildik. Futbolun içinde bunlar var. Fenerbahçe gibi bir camia vardı karşımızda, kolay bir müsabaka değil. Oyuncular açısından da bakmak lazım, 120 dakikalık maç oynadılar. Oynanan oyundan, oyuncuların mücadelesinden memnunum. Ligin final bölümü oynanacak. Kolay değil, bu haftaki 3. maçımızı oynadık. Oyuncularım çok fazla koştu, çok fazla mücadele etti. Futbolda böyle müsabakalar oluyor.

ENTERESAN MAÇ YÖNETEN HAKEM İSTEMİYORUZ

Hakem arkadaştan hiç memnun değiliz. Kendisini bir daha Beşiktaş maçlarında görmek istemiyoruz. Biz böyle enteresan maç yöneten hakemlerle oynamak istemiyoruz. Gördüğünü çalan arkadaşlar gelirse daha iyi olur. Halil Umut Meler, rakibi oyuna ortak etmek için her şeyi yaptı.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal