Seren Serengil Yine Rahat Duramadı, Youtuber Danla Biliç'i Köpeğiyle Kıyasladı!

Ünlü sunucu Seren Serengil son günlerde sağlık durumu ile sık sık gündeme gelse de, yayına çıktığı her anda bir kişiye gönderme yapmadan duramıyor. Serengil’in bu kez hedefinde youtuber Danla Biliç vardı.

10.02.2021-13:55 - (Son Güncelleme: 14.12.2021-16:42)

Son zamanlarda yaşadığı sağlık problemleri ile gündeme gelen Seren Serengil dur durak bilmiyor. Ünlü sunucu bulduğu her fırsatta sunucusu olduğu Söylemezsem Olmaz isimli programına çıkıp, ünlü simalara göndermeler yapmaya devam ediyor. Son olarak hastaneye kaldırıldığı bilinen ünlü sunucu Seren Serengil’in çıktığı yayında Danla Biliç’e laf söyledi. İkili arasındaki gerginlik sosyal medyada da olay oldu.

SERENGİL’DEN DANLA BİLİÇ’E OLAY GÖNDERME

Organ yetmezliği ve birçok hastalığın pençesinde olan Seren Serengil, geçtiğimiz gün hastaneye kaldırılmıştı. Her gün yeni bir hastalıkla boğuşan ve gittikçe eriyen Serengil, sağlık durumuyla ilgili flaş açıklamalarda bulunmuştu. Ünlü sunucu her gün serum alarak ayakta durabildiğini ve ölümle burun buruna olduğunu her fırsatta anlatmıştı. Tüm bunlardan sonra tekrar yorumcusu olduğu magazin programına çıkan sunucu Serengil, fenomen Danla Biliç’e olay bir gönderme yaptı. Biliç, sosyal medya hesabı üzerinden geçtiğimiz günlerde Seren Serengil’e ilk taşı atmıştı. ünlü sunucu hakkında; “Seren Serengil herkesi tanıyor ama kimseyi tanımıyor, mükemmel” sözlerini kullanmıştı. Bunun arkasında kalmayan Serengil fenomen Biliç’e; “Ben önemli insanları tanırım. Köpeğim bile sendan daha ünlü” demişti. 

SERENGİL YİNE RAHAT DURAMADI

Ünlü sunucu Seren Serengil ile fenomen Danla Biliç ile aralarında geçen münakaşa, Serengil’in konuyu yorumcusu olduğu programa taşımasıyla daha da uzadı. Serengil, Biliç’i hedef alan sözlerine köpeği noynoy’u da ekleyerek; “Noynoy bile senden daha ünlü, seni tanımıyorum” diyerek tartışmanın fitilini daha da ateşledi. Bunun üzerine altta kalmayan Biliç, Twitter hesabındaki ismini değiştirerek “Danla the noynoy” yaptı. Sosyal medyada olay olan konunun ardından, daha neler olacağı ise merak konusu…

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal