Seren Serengil'den Gülben Ergen'e Evli Adam Avcısı İthamı!

Seren Serengil, küs ve olaylı bir şekilde kavgalı olduğu Gülben Ergen'e tekrardan onu çok kızdıracak açıklamalarda bulundu. Seren Serengil,'in Gülben Ergen'e söylediği sözler şimdiden magazin gündemine düştü bile. İşte Seren Serengil'in paylaşımı...

04.09.2021-09:40 - (Son Güncelleme: 04.09.2021-09:40)

Seren Serengil, küs ve olaylı bir şekilde kavgalı olduğu Gülben Ergen'e tekrardan olay açıklamalarda bulundu. Seren Serengil, "Dostlar sahneden, düşmanlarım evden izleyecek" diyen Ergen'e sert çıkan Serengil, "İnsanlar sahneye çıkmak için gerçekten teklif aldığını düşünecekler. Sen selülitli bacaklarını salla da erisin evli adam avcısı!" dedi.

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen ile Kavgalı olduğu Seren Serengil arasında polemik devam ediyor sular asla durulmuyor  17 Eylül'deki konseri öncesinde "Dostlar sahneden, düşmanlarım evden izleyecekler" diyen Gülben Ergen, Seren Serengil'e atıfta bulundu. Serengil'den Ergen'e yanıt gecikmedi.

SEDA SAYANA ŞÜKRET YA SENİ KİM NE YAPSIN

Seren Serengil, Gülben Ergen'e  "Ya seni kim ne yapsın? Yaz boyunca toplasan 3 yerde sahne aldın. Konser sanatçısı değilsin! Günay Sahnesi'nden bile kovuldun. Seda Sayan'a şükret. O araya girmiş işte! Milletin yüzlerce kez çıktığı yerde sen bir kişiyi devreye sokarak anca bir kere sahne alırsın" dedi.

KİŞİSEL HAYATINA DAİR BİLGİ VERDİ

Sözlerini sürdüren Serengil, "İnsanlar sahneye çıkmak için gerçekten teklif aldığını düşünecekler. Sen selülitli bacaklarını salla da erisin evli adam avcısı!" diyerek şoke etti. Seren Serengil, katıldığı magazin programında açıklamalarda bulunan Seren Serengil,  baş düşmanı Gülben Ergen'in özel hayatına dair uzunca açıklamalar yapmştı.

GÜLBEN ERGEN'İN TÜM EVLİLİKLERİ KOCALARINI ALDATTIĞI İÇİN BİTTİ!

"Seren Serengil, "Ya seni kim ne yapsın? Yaz boyunca toplasan 3 yerde sahne aldın. Konser sanatçısı değilsin! Günay Sahnesi'nden bile kovuldun.Diyerek sert çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal