Semicenk kimdir, kaç yaşında? Semicenk gerçek adı nedir?

O Ses Türkiye’de yarışan ve Düşer Aklıma şarkısıyla müzik listelerini sallayan Semicenk’in kim olduğu merak ediliyor. Peki Semicenk kimdir, kaç yaşında? Semicenk gerçek adı nedir? Semicenk hakkında merak edilenler haberimizde...

10.05.2022-12:11 - (Son Güncelleme: 10.05.2022-12:11) Semicenk kimdir, kaç yaşında? Semicenk gerçek adı nedir?

2021 senesinde O Ses Türkiye’de yer alan ve kendine has yorumuyla söylediği şarkılar sebebiyle milyonlarca izleyenin beğenisini kazanan Semicenk’in şöhreti şu sıralarda da devam ediyor.Al Sevgilim, Düşer aklıma, Kalbim usandı, Sen kaldın ve Yüzü Tanıdık Değil gibi şarkılarla ve Funda Arar başta olmak üzere pek çok ünlü sanatçıyla düet yapan Semicenk’in hayatını ve kariyerini merak edenler arama motorları üzerinden araştırmalarını hızlandırdı. Peki Semicenk kimdir, kaç yaşında? Semicenk gerçek adı nedir?

Semicenk kimdir, kaç yaşında?

Semicenk

Gerçek adı Cenk Baş olan Semicenk, O Ses Türkiye’de başarılı bir performans göstermesiyle dikkat çekmişti. Yarışmaya ‘’Paramparça’’ şarkısıyla giriş yapan Semicenk, bu şarkısıyla jüri üyelerinden Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Hadise’yi döndürmeyi başarmıştı. Seslendirdiği parçayla seyircilerin büyük beğenisini kazanan Semicenk, binlerce kişinin yarıştığı O Ses Türkiye’de yarı finale kadar yükselmeyi başardı. 

Hadise’nin takımıyla yarı finale kadar gelen başarılı şarkıcı finalistlerden birisi olmuş fakat şampiyonluğu kazanamamıştı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal