Müge Anlı’nın gazabından Zahide Yetiş’te payını aldı: ‘Çocuk hasta olursa seni gebertirim’

Ekranların sevilen isimlerinden Müge Anlı ve Zahide yetiş arasında yaşananlar, takipçilerini şaşırttı. Oğlunun videosunu paylaşan Zahide Yetiş’e Müge Anlı’dan öyle bir yorum geldi ki, oyunlar şaşkına döndü. İşte detaylar…

10.05.2022-11:36 - (Son Güncelleme: 10.05.2022-11:51)

Ekranların sivri dilli isimlerinden biri olan aynı zamanda da büyük bir takipçi kitlesi bulunan Müge Anlı, meslektaşı Zahide Yetiş’in paylaştığı fotoğrafa verdiği cevapla, takipçilerini şaşırttı. Minik oğlu Aras’ın küçüklük halini paylaşan Yetiş’in videosuna, ‘Çocuk hasta olursa seni gebertirim’ diye esprili bir dille yorum yapan Anlı, herkesin dikkatini çekti. 

Müge Anlı’dan Zahide Yetiş’e uyarı 

Ekranların sevilen isimlerinden Müge Anlı ve Zahide Yetiş’in dostluğu sık sık gündeme geliyor. Anneler Günü’ne özel oğlu arasın bebeklik videosunu paylaşan Yetiş, yakın arkadaşı Müge Anlı’yı etiketleyerek "Müge teyzesi karnımda Aras olduğunu benden önce biliyordu" yorumuyla paylaştı. Kişisel sosyal medya hesabından yayınlanan videoda Müge Anlı'nın Aras'a bebek eldivenlerini giydirirken çekilen görüntüde; ünlü sunucunun yakın dostu Zahide Yetiş'i "Çocuk hasta olursa seni gebertirim" diyerek esprili bir dille azarladığı anlar gündem oldu. 

Müge Anlı Zahide Yetiş

‘Çok duygulandım’

Yakın arkadaşı Zahide Yetiş’in paylaşımına çok duygulandım diyen Anlı, "Annesinin bir tanesi, teyzesinin göz bebeği Aras'ım. İzleyince çok duygulandı. İnşallah anneciğine de bize de hep güzel günler yaşatırsın. Güzel arkadaşım senin de Anneler Günün kutlu olsun" diyerek videoyu kendi hesabında da paylaştı. 

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal