Seleznov'dan Galatasaray İtirafı!

Bursaspor’un Ukraynalı oyuncusu Yevgen Seleznov, bu hafta karşı karşıya gelecekleri eski takımı Akhisarspor ve Galatasaray hakkında açıklamalarda bulundu.

20.01.2020-12:11 - (Son Güncelleme: 20.01.2020-12:11) Seleznov'dan Galatasaray İtirafı!
TFF 1. Lig’in 18. hafta maçlarında Bursaspor, evinde Fatih Karagümrük’ü son dakikalarda kaydettiği golle 2-1 yenerek 2. devreye 3 puan ile başladı.

Maçın ardından açıklamalar yapan ilk golün sahibi Yevgen Seleznov, galibiyetini aldı ve önemli olanın bu olduğunu aktardı. 19. hafta maçında rakip sahada eski ekibi Akhisarspor ile maç yapacaklarını anımsatması üstüne sitemkâr söylemlerde bulunan 34 yaşındaki Ukraynalı golcü, “Onlar umurumda değil. Beni Galatasaray istediğinde beni göndermedikleri andan itibaren umurumda değiller. Beni kadro dışı bıraktıkları andan itibaren onları hiç umursamadım. Ben o takıma çok yardım ettim ancak onlar bana doğru yapmadı. Beni Galatasaray’a göndermediler. Galatasaray bana kontrat vermişti. Akhisar beni göndermedi, kadro dışı bıraktı. Bu asla iyi değil. Bazı oynadığım takım arkadaşlarım ve hocalarıma saygı duyuyorum. Taraftar ve şehri seviyorum. Ama bir kişi hakkında ise aynı şeyi düşünmüyorum” dedi.

Bu sezon 5. golünü kaydeden Seleznov, kişisel olarak gol hedefinin olmadığınıda belirterek, “Her maç gol atmayı istiyorum ancak bu mümkün değil. Futbol bu. Önemli olan takımın nasıl oynadığı. Çünkü takım kazanırsa herkes mutlu olur. Taraftar bu akşam yine harikaydı. Müthiş bir atmosfer vardı. İnşallah daha çok taraftar görürüz. Burak’ın asisti çok iyiydi. Pozisyon çok hızlı gelişti. Öyle bir vuruşu planlamadım, 1 saniye içinde gelişti” dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal