Selçuk Tepeli canlı yayını neden terk etti? Fox Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli istifa mı etti?

FOX TV’de yaşananlar izleyenleri şaşırttı. FOX Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli haber sunduğu sırada stüdyoyu terk etti. Haber sunduğu sırada sinirlenen Tepeli’nin bir anda canlı yayını terk etmesi herkesi şaşırttı. İşte Selçuk Tepeli’nin canlı yayını terk etmesiyle ilgili detaylar…

21.05.2022-11:17 - (Son Güncelleme: 21.05.2022-11:17) Selçuk Tepeli canlı yayını neden terk etti? Fox Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli istifa mı etti?

FOX Ana Haber’i izleyen kişiler dün yaşananlar karşısında şaşırdılar. Yayını terk eden spiker Selçuk Tepeli, sinirlerine hakim olmadı. Stüdyoda yaşananlar merak edilirken birçok kişi konuyu araştırıyor. İşte Selçuk Tepeli’nin canlı yayını terk etmesiyle ilgili detaylar…

Selçuk Tepeli yayını terk etti

Fox Ana Haber’de ilginç anlar yaşandı. Fox Ana Haber spikeri Selçuk Tepeli haber sunduğu esnada bir anda sinirlendi. Yayın sırasında sinirlerine hakim olamayan Tepeli, masadaki kağıtları ve su dolu bardağı fırlattı.

Köylülerin tarlalarına el koyulması hakkında sunduğu habere bir anda sinirlenen Tepeli, "Efendim bu ülkenin çiftçilik yapan insanlarının yarısı işi bıraktı" sözlerini ifade etti.

Selçuk Tepeli Yayını Terk Etti

Haber sonrasında gözleri dolan Selçuk Tepeli, rejiden diğer habere geçmesini istedi. Bu sırada sinirlenen tepeli önünde ne varsa fırlattı. Tepeli, önünde duran su dolu bardağı da fırlatırken içerisinde bulunan su kameraya geldi. Daha sonra Selçuk Tepeli stüdyoyu terk etti.

Gözleri dolan Tepeli rejiye "öbür habere geç" diyerek duruma tepki gösterirken bir anda sinirlendi. Elindeki kalemi, masadaki kağıtları ve bardağı fırlattı. Bardağın içindeki su kameraya gelirken Tepeli stüdyoyu terk etti.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal