Samsun’da deniz karaya taşındı: Sağanak yağış hayatı felç etti

Meteoroloji’nin uyardığı illerden birisi olan Samsun’da şiddetli sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Şehirde bugün eğitime ara verilirken, yoğun yağış sebebiyle çok sayıda iş yerini su bastı. Öte yandan deniz ile karanın adeta birleştiği görüntüler görenleri hayrete düşürdü.

05.06.2023-17:09 - (Son Güncelleme: 05.06.2023-18:00)

Samsun’da kuvvetli sağanak yağış sebebiyle yollar çöktü, birçok iş yerini su bastı. Şehrin belirli noktalarında rögar kapaklarından sular fışkırırken ulaşımda ciddi aksamalar yaşanıyor. 

Ulaşımda aksamalar var

Samsun-Ladik kara yolunda şiddetli yağıştan kaynaklı olarak ciddi ulaşım sıkıntısı yaşanıyor. Alınan son bilgilere göre Samsun-Ladik kara yolunun bir bölümü Tersakan Çayı'nın taşması sonucu su altında kaldı.

Samsun Sağanak Yağış

5 araç istinat duvarının altında kaldı

İnternethaber’in yer verdiğine göre;  Samsun'un Canik ilçesinde bir apartmanın otoparkının istinat duvarının çökmesi sonucu altında kalan 5 araçta büyük hasar oluştu.

Meteoroloji uyardı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Samsun ve Ordu için gök gürültülü sağanak uyarısında bulundu. Genel Müdürlükten yapılan açıklamaya göre, Samsun il genelinde ve Ordu çevrelerinde yarın akşam saatlerine kadar gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Samsun Sağanak Yağış-1

Samsun Valisi: Kısa sürede müdahale ediliyor

Samsun İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu, il genelinde etkili olan sağanak nedeniyle Vali Zülkif Dağlı'nın başkanlığında AFAD'da toplandı. Samsun Valisi Zülkif Dağlı "Bugün sabah saatlerinden itibaren il merkezinde de etkisini artıran yoğun sağanak yağış nedeniyle teyakkuz halinde olunmakta. Meydana gelen olumsuzluklara gerek vatandaşlarımızdan gelen ihbarlar gerekse kamu kurumları ve belediyelerimizin tespitleri neticesinden kısa sürede müdahale ediliyor" dedi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal