Samsun'da 15 yaşındaki Sultan Yavuzer bulundu mu? Sultan'a ne oldu? 45 gündür kayıp!

45 gündür kendisinden haber alınamayan 15 yaşındaki Sultan Yavuzer’den hala bir haber yok. Samsun'da yaşayan Sultan'dan hala bir haber alınamazken ailesi kızlarının N. A. tarafından uyuşturucuya alıştırıldığını ve daha sonra kaçırıldığını iddia etti. Baba Seyfettin Yavuzer, kızının dört kere alıkonulduğunu ifade ederek uyuşturucu madde verildiğinden şüphelendiğini söyledi. İşte olay hakkındaki tüm detaylar…

29.06.2022-11:05 - (Son Güncelleme: 29.06.2022-11:05) Samsun'da 15 yaşındaki Sultan Yavuzer bulundu mu? Sultan'a ne oldu? 45 gündür kayıp!

15 yaşındaki Sultan Yavuzer’den 45 gündür haber alınamıyor. Samsun'un Canik ilçesinde yaşayan aile 45 gündür kızlarından gelecek iyi bir haberi bekliyor. Kızlarının 24 yaşındaki N. A. tarafından kaçırıldığından şüphelenen Yavuzer ailesi, hemen polise başvurdu. Sultan Yavuzer’in bulunup bulunmadığı ise merak ediliyor. İşte olay hakkındaki tüm detaylar…

Sultan Yavuzer bulundu mu?

Sultan Yavuzer'in babası Seyfettin Yavuzer kızını daha önce 4 kez alıkoyulduğunu ifade etti. Kızına uyuşturucu madde vererek hap sattırdığından şüphelenen Baba Yavuzer, bu kişinin sadece kendi kızına değil mahalleye gelerek 13-15 yaşındaki diğer kızları da uyuşturucuya alıştırmaya çalıştığını vurguladı. 45 gündür kızlarını göremeyen Yavuzer ailesi, kızlarının nerede olduğunu ve ne yaptığını bilmediklerini ifade etti. Baba Seyfettin kızının hayatından endişe duyduğunu ve dönmek istese de o kadının buna engel olmaya çalıştığını söyledi. Seyfettin Yavuzer, “Ben kızımdan haber alamıyorum. Bir an önce bulunmasını istiyorum. Polis de araştırıyor ama vatandaşlardan da gören duyan olursa lütfen bize ulaşsınlar” dedi.

Sultan Yavuzer uyuşturucuya mı alıştırıldı?

15 yaşındaki küçük kızın ağabeyi Rıza Yavuzer, kardeşini kaçırdığını ifade ettiği kişi için daha önce bu kişinin kendisinin yanına da geldiğini dile getirdi. 24-25 yaşlarında olduğu düşünülen N.A.’nın kardeşini uyuşturucuya alıştırdığını ifade etti. Rıza Yavuzer, mahalleden başka kızlara da böyle yaptığını ve kanına girdiğini söyledi. Rıza Yavuzer, kardeşini en son 45 gün önce gördüğünün altını çizerek kızın sürekli kiralık ev tutarak yer değiştirdiğini söyledi. Rıza Yavuzer, “Uyuşturucu satışı yapıyor sürekli yer değiştiriyor. Ben kardeşimin bir an önce dönmesini istiyorum. Sultan’a bir an önce geri dön gel bende kal demek istiyorum” şeklinde konuştu.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal