Saçınıza Sülfatsız Şampuan Kullanın!

Saç trendleri arasında bir hayli popüler olan sülfatsız şampuanı neden kullanmalıyız? Sülfatsız şampuanın faydaları nelerdir? Saç bakımında özen göstermeniz gereken şeyleri sizin için derledik.

02.10.2019-09:27 - (Son Güncelleme: 02.10.2019-09:12)

Sülfat, saç derisinin tahrişine denen olan, saç renginin açılmasına ve saçın kısa bir zamanda yıpranmasına sebep olmaktadır. Her ne kadar sülfat köpürtse de aslında saça zarar vermektedir. 

SÜLFATSIZ ŞAMPUANIN ÖZELLİKLERİ

Sülfatsız şampuanların sıradan şampuanlardan farklı  saç derisini tahriş etmeyerek, köpürmeyen ve saçta yumuşaklık hissi bırakan bir şampuandır. Alışkanlık olarak şampuanın köpürmesini sevsek de daha çok temizlenir düşüncesi hakim olsa da aksine köpürmeyen şampuanlar çok daha sağlıklı ve saça canlılık kazandırıyor. Sülfatsız şampuan köpürmeyerek, saça yumuşaklık hissi verir ve saçı tararken kolaylık sağlıyor. 

SÜFATSIZ ŞAMPUAN NEYDEN YAPILIR?

Sülfatsız şampuanların ortak özelliği saça yumuşaklık hissi vererek saçı besleyerek, saç sorunlarını en aza indirgemeye destek olmaktadır. Sülfatsız şampuanlar hindistan cevizinden yapılarak saça bakım yapmaktadır. 

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal