Saç Tıraşını Beğenmedi, 2 Kişiyi Bıçakladı

Kocaeli Körfez'de saç tıraşını beğenmemesi sebebiyle kendisini tıraş eden kuaför kalfası ile arkadaşını bıçaklayan 19 yaşındaki kişi, yakalanarak adliyeye gönderildi.

29.12.2020-16:27 - (Son Güncelleme: 29.12.2020-16:27)

Hadise, geçen akşam saat 19.00 sularında Körfez Kuzey Mahallesi Ağadere Caddesi üzerindeki bir iş hanında yer alan berberde gerçekleşti. Öğrenilen bilgiye bakıldığında, A.B.(19) isimli kişi, Ağadere Caddesi’ndeki iş hanındaki kuaförde yaptırdığı tıraşı ile çekilen fön hoşuna gitmeyince berber Hakan K ile berber kalfası Ramazan M.’ye (21) tepki gösterdi. Kuaförden küfür ederek çıkan A.B., kendisini ikaz eden berber kalfası Ramazan M. ile esnaf arkadaşı Oğuzhan Ç.’yi (17) bıçaklayıp berberden kaçtı.

Hadisenin akabinde emniyet güçleri tarafından yakalanan A.B., adliyeye gönderildi.

Saldırgan şahsın iki kişiyi bıçakladıktan sonra kaçtığı anlar da pasajda yer alan bir iş yerinin güvenlik kamerasına kaydedildi. Kayıtlarda kimliği tespit edilen saldırgan şahsın pasajdan koşarak çıktığı ve hadiseyi fark eden esnafın kendisini kovaladığı anlar yansıyor.

Diğer taraftan hadise sonucunda belinden yaralanan Ramazan M. ile ellerinden yaralanan Oğuzhan Ç.’nin de tedavilerinin devam ettiği belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal