Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş, Tabzonspor, Galatasaray ve Fenerbahçe Hakkında Dikkat Çeken Sözler!

Süper Lig'de son olarak Trabzonspor deplasmanda Altay'ı 2-1 yenmesinin ve Galatasaray'ın, Adana Demirspor maçından 2-0'lık mağlubiyetle ayrılmasının ardından Rıdvan Dilmen'den dikkat çeken açıklamalar geldi.

22.12.2021-13:54 - (Son Güncelleme: 22.12.2021-14:20)

Spor Toto Süper Lig'de son olarak Trabzonspor'un deplasmanda Altay karşısında 2-1 galip gelmesi ve sarı kırmızılıların, Adana Demirspor maçından 2-0'lık mağlubiyetle ayrılmasının ardından ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen dikkat çekecek sözler söyledi.
Süper Lig'de 18. hafta heyecanı yaşanıyor. 18. haftada Trabzonspor deplasmanda Altay'ı 2-1 mağlup etti. Bordo mavililer 1-0 geriy düştüğü karşılaşmada 2-1 öne geçerek zorlu deplasmandan galibiyetle ayrılmayı başardı. Trabzonspor'un aldığı mağlubiyet büyük ses getirirken diğer taraftan Galatasaray ise zorlu Adana Demirspor deplasmanına çıktı. Galatasaray, Adana Demirspor deplasmanından 2-0 gibi ağır bir yenilgiyle ayrıldı. Galatasaray'ın, Adana Demirspor karşısında aldığı mağlubiyet büyük yankı uyandırdı. Sarı kırmızılıların Süper Lig'de uzun süredir galibiyet alamamış olması Galatasaraylı taraftarların da yoğun tepkisine neden oldu. Oynanan karşılaşmaların ardından ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen'in yaptığı açıklamalar ise dikkat çekti.

RIDVAN DİLMEN'DEN DÖRT BÜYÜKLER HAKKINDA DİKKAT ÇEKEN SÖZLER

Süper Lig'de Trabzonspor'un rakiplerine attığı puan farkından bahseden Rıdvan Dilmen yaptığı açıklamada, 'Trabzonspor'un şampiyonluğu hayırlı olsun. En fazla bizi mahcup ederler. Bu saatten sonra kaybederlerse kendi kabahatleri.' ifadelerine yer verdi.
Beşiktaş'ın Türkiyede futbol oynamadığını belirten Rıdvan Dilmen, 'Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde oynadı Süper Lig'le alakası kalmadı. Fenerbahçe, Galatasaray Avrupa Ligi oynadı, Süper Lig'le alakası kalmadı. Trabzonspor 'bay bay' dedi.
Sarı kırmızılıların kadrosunun genç olması nedeniyle rotasyon yapılmasının doğru olmadığını ve olmayacağını belirten Rıdvan Dilmen, 'Galatasaray'ın işi bu saatten sonra çok zor. Futbolcuları motive etmek kolay olmayacaktır.' ifadelerine yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal