Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'dan Edin Visca Açıklaması!

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Süper Lig'in 18. haftasında 3-1 galip geldikleri Giresunspor karşılaşmasının ardından yapmış olduğu açıklamalarda Edin Visca'nın transferiyle ilgili çok konuşulacak ifadeler kullandı.

22.12.2021-13:24 - (Son Güncelleme: 22.12.2021-14:13)

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında kendi sahasında ligin en formda ekiplerinden biri olan Giresunspor'u konuk eden Medipol Başakşehir, sahadan 3-1'lik galibiyet ile ayrılırken, turuncu lacivertlilerin Boşnak yıldızı Edin Visca, 1 gol ve 1 asist yaptığı karşılaşmada yıldızlaşmıştı.

GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ'DAN EDİN VİSCA AÇIKLAMASI

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında galip geldikleri Giresunspor karşılaşmasının ardından basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda son günlerin en çok merak edilen konularından biri olan Edin Visca'nın transfer süreci ile ilgili ;

' Edin Visca, Giresunspor karşısında 1 gol attı 1 asist yaptı. Türkiye’ye gelen yabancılar içinde rekora doğru koşuyor. Özellikle asist konusunda Türk futbol tarihinin rekorunu kıracak gibi. Bu hafta maçımız var. Visca bu takımın en önemli oyuncularından birisi. Her zaman teklif geldi kendisine. Şu anda Türkiye’den ve Avrupa’dan teklif var. Bu hafta sonundaki maçı bitirelim, önümüzdeki hafta bunların hepsini değerlendireceğiz. Visca yaklaşık 10 yıldır burada. 10 yıldır gerek Avrupa’dan gerek Türkiye’den takımlar istedi kendisini. Geçen yılda istediler, önceki yıl da istediler. Devre arası geliyor, bunların hepsini değerlendireceğiz. Visca bizim en kıymetli oyuncularımızdan birisi. O gün geldiğinde değerlendiririz. 1 maçımız daha var. Türkiye’den sadece 1 takım değil, en az 2 takım istiyor. Yurt dışından da teklifler var. Sadece Visca değil birkaç oyuncumuza teklifler var. ' ifadelerini kullanarak transfer dönemi yaklaşırken tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal