Adana Demirspor'da Vincenzo Montella, Galatasaray Galibiyetinin Ardından Konuştu!

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, kendi sahalarında oynadıkları Galatasaray karşılaşmasında aldıkları 2-0'lık galibiyetin ardından düzenlediği basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarla dikkat çekti.

22.12.2021-13:07 - (Son Güncelleme: 22.12.2021-13:32)

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında kendi sahasında ligin son zamanlarında iyi skorlar almayan ve galibiyet hasreti devam eden Galatasaray'ı kendi sahasında konuk eden Adana Demirspor, sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.

GALATASARAY'I GENÇ YILDIZI YUNUS YAKTI!

Adana Demirspor'a galibiyeti ise Galatasaray'dan kiralık olarak kadroya katılan genç oyuncu Yunus Akgün kaydederken, sarı kırmızılıların galibiyet hasreti devam etti.

VİNCENZO MONTELLA'DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında 2-0'lık galibiyetle ayrıldıkları Galatasararay karşılaşmasının ardından düzenlediği basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' İlk 30 dakikaya baktığınızda sağ kulvardan çok fazla pozisyon verdik ve istediğimizi yansıtamadık. Sonrasında çocuklar ilk yarının sonlarına doğru kendilerini toparladı. İkinci yarı başladığında sahada galibiyeti getirecek duruşu sergiledik. Galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum. Adana Demirspor için varını yoğunu ortaya koyan bir yönetimimiz var. Başkanımızın sayesinde biz böyle gidiyoruz. Şunu da söylemek lazım henüz buraya gelmeyi kabul ettiğimde başkanımızın ne kadar arkamızda güçlü duracağını hissettiğim ve bana hissettirdiği için buraya geldim. Çünkü hiçbir hoca tek başına bir şey yapamaz. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in bugün saha kenarında takımıın yanında olmaması bizim için çok büyük bir avantajdı ve bu avantajı çok iyi kullandığımızı söyleyebilirim. Çünkü Fatih Terim'in varlığı takıma çok farklı yansıyor. ' şeklinde konuşarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal