Teknik Adam Yılmaz Vural'dan Fenerbahçe Hakkında Açıklama Geldi!

Sarı lacivertlilerde teknik adam Vitor Pereira ile yolların ayrılmasının ardından gözler yeni teknik adama çevrildi. Sosyal medyada yine gündeme gelen isim olan Yılmaz Vural'dan ise açıklamalar geldi.

22.12.2021-12:47 - (Son Güncelleme: 22.12.2021-13:06)

Sarı lacivettlilerde takımın teknik direktörü Vitor Pereira ile yolların ayrılmasının ardından gözler gelecek teknik adama çevrildi. Sarı lacivertlilerde teknik adamlar sosyal medya üzerinden Yılmaz Vural'ın, sarı lacivertlilere imza atması için paylaşımlar yaptılar. Tecrübeli çalıştırıcı Yılmaz Vuraldan'da konuyla ilgili dikkat çeken ifadelere yer verildi.
Süper Lig'de Fenerbahçe'de 2-2'lik Beşiktaş derbisinin ardından takımda Portekizli teknik direktör Vitor Pereira yollar ayrıldı. Fenerbahçe'de, Vitor Pereira ile yolların ayrılmasının ardından takımın yeni tekni direktörü büyük bir merakla beklenmeye başladı. Fenerbahçe'de pek çok teknik adamın ismi geçmekte. Gündeme son olarak ise Yılmaz Vural geldi.


YILMAZ VURAL SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Fenerbahçeli taraftarlar sosyal medya üzerinden takımın başına teknik direktör olarak Yılmaz Vural'ın geçmesi yönünde yoğun bir şekilde paylaşımlarda bulundular. Yılmaz Vural'ın ismi bu anlamda sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi.

YILMAZ VURAL'DAN FENERBAHÇE AÇIKLAMASI GELDİ

Tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural, Fenerbahçeli taraftarların yaptığı paylaşımlara 'Yine trendtopic olmuşum. Bana olan güveninize sevginize teşekkür ederim. Yorumlarınızı okuyorum. Her şeyin hayırlısı.' ifadelerine yer verdi. Yılmaz Vural'ın, Fenerbahçe ile ilgili açıklamaları büyük ses getirdi. Şimdilerde herhangi bir takımı çalıştırmayan Yılmaz Vural'ın, geleceği de büyük merak konusu oldu. Geçtiğimiz zamanlarda Bursaspor ile adı geçen Yılmaz Vural daha net bir şekilde Bursaspor ile anlaşmaya varmadı. Bu anlamda Yılmaz Vural'ın, Fenerbahçe'ye gelebileceği ihtimalleri doğdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal