Trabzonsporlu Andreas Cornelius Danimarka'da Gündem Oldu!

Trabzonspor'un Danimarkalı yıldızı Andreas Cornelius dün gece Süper Lig'de üst üste 3. maçta da ağları havalandırmayı başardı. Cornelius yakaladığı önemli başarının ardından ülkesi Danimarka'da gündeme oturdu.

22.12.2021-12:18 - (Son Güncelleme: 22.12.2021-12:30)

Bordo mavililerin Danimarkalı futbolcusu Andreas Cornelius dün gece Süper Lig'de üst üste 3. maçta da gol atma başarısı gösterdi. Cornelius yakaladığı önemli başarıdan sonra ülkesinde de büyük ses getirdi.
Trabzonspor'da Andreas Cornelius fırtınası esmeye devam ediyor. Bordo mavililerin Danimarkalı yıldızı Andreas Cornelius Süper Lig'de üst üste 3 kez ağları havalandırma başarısı gösterdi. Dün gece Süper Lig'de Altay karşısında 1-0 yenikken attığı 2 golle takımına maçı kazandıran yıldız futbolcu başarısıyla büyük yankı uyandırdı. Daha önceki zamanlarda 2'şer hafta üst üste gol sevinci yaşamasına rağmen devamını getiremen yıldız futbolcu dün şansızlığına İzmir'de son verdi. Cornelius attığı gollerin ardından ülkesi Danimarka basınında da kendisine önemli yer buldu.


DANİMARKA'DA ANDREAS CORNELİUS MANŞETLERDE

Süper Lig'de 6. haftada Konya, 7. haftada Alanyaspor ve 13. haftada Beşiktaş karşılaşmasında fileleri havalandıran yıldız futbolcu Andreas Cornelius, Antalya deplasmanı ve iç sahadaki Hatay maçlarının ardından Altay'a da golünü atarak 3'te 3 yapma başarısı gösterdi. Yıldız futbolcu attığı gollerin ardından ülkesi Danimarka'da gündem oldu. Danimarka basını 'Cornelius Süper Lig'e damgasını vurmayı başardı' ifadelerine yer verdi. Yıldız futbolcuyla ilgili Süper Lig'de 9 gole ulaşmasına ve gol krallığına ortak olmasının da altı önemle çizildi.
Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Andreas Cornelius gösterdiği performansla gerek Trabzonspor takımının gerek Trabzonspor taraftarının sevgilisi haline geldi. Yıldız futbolcunun Trabzonspor ile yakaladğı başarı büyük alkış alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal