Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli Trabzonspor Maçının Ardından Açıklamalarda Bulundu!

Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Süper Lig'in 18. haftasında Trabzonspor'a 2-1 kaybettikleri maçın ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

22.12.2021-11:11 - (Son Güncelleme: 22.12.2021-12:01)

Süper Lig'in 18. haftasında Trabzonspor ile Altay karşı karşıya geldi. Oynanan mücadele büyük bir heyecana sahne oldu. Maç büyük bir heyecana sahne olurken Altay 1-0 önde olduğu karşılaşmada 2-1 geriye düşerek Trabzonspor'a kaybetti. Maçın ardından Altay teknik direktörü Mustafa Denizli'den ise dikkat çekecek açıklamalar geldi.


MUSTAFA DENİZLİ'NİN AÇIKLAMALARI DİKKAT ÇEKTİ

Altay teknik dirktörü Mustafa Denizli, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada 'Temposu çok yüksek. Pozisyonu olan, çerçeveyi bulamadığımız, final paslarımı yapamadığımız bir 90 dakika oldu. Her şeye rağmen ben hem takımımı hem de destek veren taraftarı kutluyorum. Futbolda bunlar her zaman yaşanmıyor. Öyle bir an geldi ki bu maç berabere bitse üzülürüm diye düşündüğüm anda 90 dakikanın sonunda maçı da kaybettik. gerçekten söylenecek fazla bir şey yok'
'Skor ne olursa olsun bu takımdan gelecek adına hiçbir endişem yok. Olabilirse arada 1 veya maksimum 2 sıkıntı çektiğimiz bölgede transfer yapabilirsek problemlerimizi büyük ölçüde hallederiz. Yapamazsak da hallederiz. Bu takım neler yapabileceğini oynadığı futbolla gösteriyor' ifadelerine yer verdi. Mustafa Denizli'nin karşılaşma sonrası yaptığı açıklamalar öncelikle Altay taraftarları olmak üzere taraftarların büyük dikkatini çekti. Altay teknik direktörü Mustafa Denizli son haftalarda alınan mağlubiyetlerden sonra eleştiri oklarını üzerine çekmeye devam ediyor. Mustafa Denizli'nin Süper Lig'de alınan başarısız sonuçların ardından takımdaki geleceği büyük bir merak konusu haline geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal