Altay Galibiyeti Sonrası Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'dan Edin Visca Transferi Hakkında Açıklama Geldi!

Süper Lig'de Altay'ı 1-0 geriden gelerek 2-1 yenen Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın karşılaşma sonrası önemli açıklamalara yer verdi. Abdullah Avcı, Edin Visca'nın transferiyle ilgili de konuştu.

22.12.2021-10:32 - (Son Güncelleme: 22.12.2021-11:55)

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, Altay'ı İzmir'de 2-1 yendikleri karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Abdullah Avcı 1-0 geriden dönerek 2-1 kazandıkları önemli galibiyetin ardından yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti. Abdullah Avcı'nın maç sonrası açıklamalarında Başakşehir'in, Bosnalı yıldızı Edin Visca ile ilgili açıklamasıda gündeme oturdu. Taraftarlar Abdullah Avcı'nın açıklamaları sonrası büyük heyecan yaşadı.


ABDULLAH AVCI'DAN EDİN VİSCA TRANSFERİ AÇIKLAMASI GELDİ

Abdullah Avcı maç sonrası yaptığı açıklamada, 'Visca'yı da Bosna'dan A2 milli takımından tespit edip almıştık. Çok sevdiğim bir oyuncu, o da bana saygı duyuyor, ve şu an rakibim.. Visca'yı tabi ki isterim. Ama benim karar verebileceğim bir durum değil. Kulübü, mukavelesi birçok detay var.' ifadelerine yer verdi.
Abdullah Avcı Edgar'ın sakatlığıyla ilgili olarak ise 'Sahada görüntü kötüydü ama dışarı da kendisini çok daha iyi hissetmiş. Biz de korktuk pozisyon icabı. Trabzon'da bakacağız. Dizinde bir esneme var gibi gözüküyor.' ifadelerine yer verdi.

ABDULLAH AVCI'NIN SÖZLERİ TARAFTARLARI HEYECANLANDIRDI

Abdullah Avcı'nın Başakşehir'in yıldızı Edin Visca hakkındaki sözleri taraftarları heyecanlandırdı. Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın açıklamaları sonrası gözler Başakşehir'in yıldız futbolcusu Edin Visca'nın üzerine çevrildi. Edin Visca'nın transferi taraftarlar tarafından yakından takip edilmeye başlandı. Bordo mavililerde yeni sezonda etkili performans devam ederken Trabzonspor'un devre arasında yapacağı takviyeler de büyük bir merak konusu haline geldi. Bu anlamda gözler fırtınada devre arası transferine çevrildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal