Galatasaray'da Selçuk İnan Adana Demirspor Mağlubiyeti Sonrası Yunus Akgün Transferi Hakkında Konuştu!

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Galatasaray deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaştı. Galatasaray sahadan 2-0 'lık mağlubiyetle ayrıldı. Maçın ardından Galatasaray yardımcı antrenörü Selçuk İnan'dan dikkat çeken açıklamalar geldi.

22.12.2021-09:14 - (Son Güncelleme: 22.12.2021-11:30)

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Galatasaray, Adana Demirspor deplasmanına konuk oldu. Sarı kırmızılıların Adana Demirspor deplasmanına çıktığı karşılaşmada Galatasaray 2-0'lık ağır bir mağlubiyet aldı. Mağlubiyetin ardından Galatasaray yardımcı antrenörü olan Selçuk İnan'dan dikkat çeken açıklamalar geldi. Selçuk İnan yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti. Selçuk İnan açıklamalarında Yunus Akgün transferine de değindi.

SELÇUK İNAN'DAN ADANA DEMİRSPOR MAĞLUBİYETİ SONRASI DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMA

Selçuk İnan, Galatasaray'ın Adana Demirspor deplasmanından mağlubiyet ile ayrılmasının ardından yaptığı açıklamada 'Çok üzgünüz. Belki dejavu olacak ama hep aynı şeyleri söylüyoruz. Aslında iyi bir oyun ortaya koyduk ama bunu skora çeviremiyoruz, bunun sıkıntısını yaşıyoruz. Çok düşünüyoruz, çok çalışıyoruz. Az önce hocamızla da konuştuk. Çalışarak gelişemiyorsak, değişerek de gelişebiliriz. Kaliteli oyuncular da gerekiyor gol yapabilmek için. Oyuncularımız var ama bu dönemde bir şekilde bunu başaramıyoruz. Skora çeviremediğimiz için ne söylesek anlamlı gelmiyor. Belki yeni oyuncular gerekebilecek. Bunun üstünde çalışmalarımız var. Ne olacağını hep birlikte göreceğiz.' şeklinde açıklamalara yer verdi.


SELÇUK İNAN YUNUS AKGÜN HAKKINDA DA KONUŞTU

Selçuk İnan, Galatasaray'dan kiralık olarak Adana Demirspor'a transfer olan Yunus Akgün hakkında 'Planlarımızda var, onu gelişimi için gönderdik. Gelişimini yakından takip ediyoruz' ifadelerine yer verdi.

SELÇUK İNAN'IN AÇIKLAMALARI DİKKAT ÇEKTİ

Galatasaray yardımcı antrenörü olan Selçuk İnan'ın, Adana Demirspor mağlubiyeti sonrası yaptığı açıklamalar özellikle Galatasaray cephesinde büyük dikkat çekti. Galatasaraylı bazı taraftarlar Selçuk İnan'ın mağlubiyet sonrası yaptığı açıklamaları eleştirdiler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal