Galatasaray'da Mbaye Diagne Planı İptal Oldu!

Süper Lig'de Başakşehir karşılaşmasında Mbaye Diagne'nin sakatlanması ardından sarı kırmızılıların planları suya düştü.

21.12.2021-17:09 - (Son Güncelleme: 21.12.2021-17:21)

Sarı kırmızılılarda Galatasaray'ın Senegalli yıldızı Mbaye Diagne'nin Medipol Başakşehir ile oynanan maçta sakatlanarak en az 3-4 ay futboldan uzak kalacak olması takımdaki planları bozdu. Galatasaray'ın Senegalli forveti devre arasında satarak transfer için kaynak yaratmayı planladığı fakat futbolcunun sakatlığı sonrası bu düşüncenin mecburan suya düştüğü aktarıldı.

GALATASARAY'DA MBAYE DİAGNE SAKATLIĞI PLANLARI BOZDU

Galatasaray'da 1.5 sene daha kontratı bulunan ve bu zamanda 3.6 milyon euro daha ödeme yapılacak olan 30 yaşındaki forvet futbolcunun, devre arasında 4-5 milyon euro'ya satılması gündemde bulunuyordu. Galatasaray golcü futbolcudan gelecek bu parayı transfer için harcamayı planlamıştı.
Futbolcuyla ilgili bu durum ara transfer döneminde sarı kırmızılıları olumsuz etkileyecek. Maddi anlamda büyük problemler yaşanan Galatasaray, Diagne'ye hem ödemesini yapacak hem de satışı durumunda gelecek bonservis bedelinden olacak. Ayrıca Diagne'nin sahalara dönüşünün 3-4 ayı bulacak olması golcü yıldızın da takviyesini mecbur kılıyor. Galatasaray'ın bu transfer için de kasasından hatırı sayılır bir bedel çıkacağı aktarıldı.


Bu durum iki sezon önce de Luyindama için yaşanmıştı. Kongolu stoperi devre arasında satmayı planlayan Galatasaray, Luyindama'nın çapraz bağlarının yırtılmasıyla sezon sonuna kadar futbolcudan yararlanamamıştı. Galatasaray'da Senegalli yıldız Mbaye Diagne ile ilgili yaşanan gelişmeler gündeme oturdu. Futbolcunun sarı kırmızılıların gelecek planlamasının nasıl olacağı gerek Galatasaray takımında gerek Galatasaraylı taraftarlar tarafından merak edilen başlıca konulardan birisi haline geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal