Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel İmza Töreninde Konuştu!

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel, kendisi için düzenlenen imza töreninde kulüpteki hedefleri ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

21.12.2021-15:00 - (Son Güncelleme: 21.12.2021-15:36)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'ün çiçeği burnunda teknik direktörü Volkan Demirel için bugün kulüp tarafından bir imza töreni düzenlendi.

VOLKAN DEMİREL'DEN AÇIKLAMALAR

İmza töreninde mikrofonların başına geçen Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel, yapmış olduğu açıklamalarda ;

KARAGÜMRÜK İÇİN SÖZ VERDİM

Hedeflerimiz çok büyük. 2.5 yıllık bir sözleşmemiz var. Umarım bu sürenin sonunda hedeflerimizi başarabiliriz.  Karagümrük’ü elimden geldiği kadar, düşüncelerimle, katkılarımla, aklımdakilerle bir yere getirmek için bir söz verdim.

İLK MAÇINDAKİ HEYECANI...

İki tane antreman yaptık, çok heyecanlıydım. Tabii ki bu heyecan çok tatlı bir heyecandı. Bir kıza aşık olursunuz da, hep onu düşünürsünüz ya. Onun gibi bir hissiyat, onun gibi bir heyecan vardı.

UMARIM YOLUN SONU GÜZEL OLACAK

Görevim gereği Türkiye Ligi'ni çok iyi takip ediyordum. Her takımı az çok tanıyordum. Karagümrük'ün içine girdiğim andan bildiklerimin daha fazla olduğunu gördüm.
Uzun bir yolculuğa çıktık birlikte umarım bunun sonu güzel olacak. Bunun için kendi adıma söz veriyorum.

KARAGÜMRÜK'E TAM ZAMANINDA GELDİM

Ben doğru zaman ve doğru yerde olduğumu düşünüyorum. Hedeflerim arasında yurt dışında çalışmak da var ama her şeyin sırası var. Şu an doğru yerdeyim.

EGEMEN KORKMAZ EKİBİNE KATILACAK MI?

Egemen Korkmaz benim her zaman yanımda olmasını istediğim biri. Ancak şu an bulunduğu konum itibariyle bunu ondan isteyemem. Abdullah hocadan da isteyemem.

EKİP BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Ekibimle teknik direktörlük kariyerimi noktalamak istiyorum. Ekip işi benim için çok önemli. Yola çıktığım ekiple devam etmek isterim hep. Tabii ki dahil olanlar olacaktır ama çıkan olmayacaktır.

BİZE GÜZEL BİR HİKAYE BIRAKILMIŞ

Bu takımın bir hikayesi var. Güzel bir hikaye bırakmışlar. Giriş ve gelişme güzel ancak sonuçlandırılamamış. Ben bunu sonuca ulaştırmak istiyorum.

CANER ERKİN'İN GOL SEVİNCİ

Caner'i çok eskiden beri tanıyorum. Her ne kadar zaman zaman eleştirilse de Türk futboluna verdikleri yadsınamaz. Göztepe maçında Caner'in gol atması ikimiz için de ekstra bir motivasyon oldu. Caner'in gol attıktan sonra 'Volkancım hoş geldin' dedi, ikimize de motivasyon sağladı.

KADROMUZUN TRANSFERE İHTİYACI YOK

Transfer yapmak için transfer yapmak istemiyorum. Hem kulübün bütçesinden dolayı hem de kadromuz yeterli. Genç futbolcularımız da var. İsim vermek istemiyorum ama 2-3 günde bana kendisini ispat eden isimler var.

KARAGÜMRÜK'TE MÜKEMMEL BİR TAKIM KURULMUŞ

Başkanımı ve buradaki kardeşlerimi tebrik ediyorum. Mükemmel bir takım kurmuşlar. Takımdan çok memnunum. Genciyle, tecrübeli futbolcusyla... İyi bir ekip olduğunu biliyordum zaten ama içine girince daha da fazla olduğunu gördüm.

BURADA GÜZEL BİR ORTAMIN İÇİNDEYİM

Burada bir aile ortamı var. Benim için çok değerli bir kulüp. Tabii ki konuşulacak, tartışılacak şeyler var ama bu aile ortamı hiçbir zaman bozulmayacak. Çok güzel bir ortamın içerisindeyim.

FENERBAHÇE İLE OYNAYACAKLAR KARŞILAŞMA HAKKINDA...

Fenerbahçe maçı güzel bir maç olacak. Benim için çok duygulu bir maç olacak. En iyi şekilde çıkıp elimizden geleni yapacağımızı düşünüyorum.

FATİH KARAGÜMRÜK SEYİRCİSİ

Ben az çok Fatih'i biliyorum, taraftar kitlesini de biliyorum. Az ve öz bir taraftar kitlesi var. Yakında stadyumumuz da açılacak, başkanımız bunun için çok uğraşıyor.Ben çok şahit oldum; Fatih Karagümrük'ün seyircisinin, 30 bin 40 bin kişinin olduğu stadyumlarda takımlarına nasıl destek olduklarına. Semtimin takımına geldiğim için mutluyum.

BEN DUYGULARIYLA YAŞAYAN BİR İNSANIM

Birçok teknik adamla çalıştım. Hepsinden bir şeyler öğrendim ama benim olmak istediğim teknik direktör hepsinden farklı. Ben her zaman yazarım, futbolculuk döneminde de yazdım, şuan da da yazıyorum. Ben duygularıyla yaşayan bir insanım. Daha çok oyunculara dokunma odaklı bir teknik direktörlük profili çıkaracağımı düşünüyorum. Zico ile çalıştım ben. Zico benim için baba gibidir. Zico ile fazla taktik bile çalışmıyorduk. Zico bana o duyguyu vermişti. En başarımı zamanlarımızı da onun döneminde yaşadık.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal