Barcelona Teknik Direktörü Xaxi Hernandez'den Real Madrid Hakkında Dikkat Çeken Açıklama!

Barcelona teknik direktörü Xavi Hernandez, ligdeki durumlarıyla ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Xavi Hernandez'in Real Madrid açıklamaları da gündeme oturdu.

21.12.2021-14:23 - (Son Güncelleme: 21.12.2021-14:23) Barcelona Teknik Direktörü Xaxi Hernandez'den Real Madrid Hakkında Dikkat Çeken Açıklama!

İspanya'da Katalanların teknik direktörü Xavi Hernandez,La Liga'daki durumlarıyla ilgili çok dikkat çekecek açıklamalarda bulundu. Xavi Hernandez'in Real Madrid açıklamaları da gündeme oturdu.
İspanya La Liga devlerinden Barcelona teknik direktörü Xavi Hernandez La Liga'daki durumlarıyla alakalı olarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Xavi Hernandez'in yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü.

XAVİ HERNANDEZ'DEN ÇOK KONUŞULACAK AÇIKLAMALAR

Barcelona teknik direktörü Xavi Hernandez, La Liga'da Real Madrid ile olan puan farklarını korkunç olarak nitelendirdi. İspanyol teknik adam yaptığı açıklamada 'Real Madrid ile aramızda 16 puanlık bir fark var, bu korkunç. Ancak ligde gidilecek daha çok uzun bir yol var. Bunu da göz ardı etmiyoruz.' ifadelerine yer verdi.

BARCELONA'NIN LİG PERFORMANSI ELEŞTİRİ ALIYOR

İspany La Liga'da ezeli rakibi Real Madrid 18 karşılaşma sonrasında 43 puanla ligde lider konumda bulunuyor ve liderlik koltuğunda yer alıyor. Bir maçı eksik durumda olan Katalan devi Barcelona ise 27 puanla ligde 7. sırada yer alıyor. Barcelona'nın son durumu ligde büyük eleştiriler alıyor. Katalan devinde bu sezon sergilenen kötü performans sonrası takımın Hollandalı teknik direktörü Ronald Koeman ile yollar ayrılmıştı. Ronald Koeman ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına efsane futbolcu Xavi Hernandez getirilmişti. Xavi Hernandez'in ise şimdiye kadar Barcelona'daki performansı ise istenilen seviyede değil. La Liga devinin performansı büyük bir dikkatle takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal