Recep Aktuğ Kimdir, Neden Hastaneye Kaldırıldı, Öldü mü?

Aşk-ı Memnu dizinin kötü karakteri ünlü oyuncu Recep Aktuğ, apar topar hastaneye kaldırıldığını ses sanatçısı Onur Akay duyurdu. Recep Aktuğ kimdir, neden hastaneye kaldırıldı, öldü mü? detaylar haberimizde...

10.12.2018-16:58 - (Son Güncelleme: 26.03.2020-16:58) Recep Aktuğ Kimdir, Neden Hastaneye Kaldırıldı, Öldü mü?

Sanat camiasının Felaket Tellalı olarak bilinen Onur Akay, 64 yaşındaki ünlü oyuncu Recep Aktuğ'un hastaneye kaldırıldığını duyurdu.

Onu Akay, 'Aşk-ı Memnu isimli dizide 'Hilmi' karakteri ile gönüllerde taht kuran değerli müzisyen ve oyuncu Recep Aktuğ hastaneye kaldırıldı ve KOAH teşhisi konuldu. Ayrıca sırtında iki kemiğin kırıldığı ve ciğerlerinin su topladığı ortaya çıktı. Değerli sanatçımıza acil şifalar diliyorum.' dedi.

KOAH teşhisi konulan Recep Aktuğ kimdir, neden hastaneye kaldırıldı, öldü mü?

RECEP AKTUĞ KİMDİR?

13 Mayıs 1954 yılında Çeşme'de dünyaya gelen Recep Aktuğ, 1973 yılında Anadolu Pop tarzında müzik yaptığı Gelenek adlı bir grubu vardı.

Siyasal Bilgiler'de dört sene okuduktan Aktuğ, TM Devlet Konservatuvarı'na kaydoldu. Pazarlamacılık, grafikerlik gibi işlerde de çalışan oyuncu, Tufan Aksoy aracılığıyla Çetin Emeç yönetiminde Hürriyet Magazin bölümü Hafta Sonu Gazetesi'nde muhabir olarak işe başladı.

1979 yılında Cantekin ile Eurovision'a katıldı, 1981 yılında Giden Gençliğe ve Canım adlı şarkılarıyla ilk kırkbeşliğini çıkardı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal