PTT Tanzim Satışları Ankara'dan Sonra İstanbul'da da Başladı

Türkiye'nin milli pazar yeri platformu "www.epttavm.com"dan ilk önce Ankara'da hizmete geçirilen e-Tanzim satışları, bugün itibarıyla İstanbul'da da başlatıldı.

18.02.2019-15:22 - (Son Güncelleme: 18.02.2019-16:07) PTT Tanzim Satışları Ankara'dan Sonra İstanbul'da da Başladı

Türkiye'nin milli pazar yeri platformu "www.epttavm.com"dan ilk önce Ankara'da hizmete geçirilen e-Tanzim satışları, bugün itibarıyla İstanbul'da da başlatıldı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan'ın yaptığı açıklamadan sonra Türkiye'nin milli pazar yeri platformu "www.epttavm.com"dan ilk önce Ankara'da hizmete geçirilen e-Tanzim satışları, bugün itibarıyla İstanbul'da da başladığı belirtildi.

Bakan Turhan'ın tanzim satış ürünlerinin, PTT AŞ güvencesiyle internet aracılığıyla satışına başlandığını açıklamasından sonra şirket, ürünlerin hazırlanması amacıyla soğuk hava deposu kiraladı.

Türkiye'nin milli pazar yeri platformu "www.epttavm.com"dan e-Tanzim'e tıklayarak, 8 çeşit üründen sipariş verebilen tüketicilerin, tek bir üründen en fazla 3 kilo sipariş verme hakkı bulunuyor.

Hazırlanan barkod ve sevk evrakları, üretim bandına sevk ediliyor. Burada her bir müşteri için ürünler hasara uğratılmadan tartılıyor. Tartıldıktan sonra birer kilogramlık paketler halinde ambalajlanıyor.

Daha sonra adreslere göre ayrıştırılan siparişler, ilgili yerlere dağıtım gerçekleştiren PTT araçlarına yerleştiriliyor. Son olarak siparişler, müşteriye teslim ediliyor.

ÜRÜN FİYATLARI

Saat 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün, 14.00’ten sonraki siparişler ise ertesi gün teslim ediliyor.

Ürün fiyatları ise şu şekilde:

Biber çeşitleri 6 lira

Patlıcan 4,5 lira

Salatalık 4 lira

Domates 3 lira

Soğan ve patates 2 lira

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal