Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli: Mart Ayında da Ödemelerimiz Olacak

Bakan Pakdemirli, 'Ocak ayında 2,3 milyar lira, eski parayla 2,3 katrilyon destek ödemelerini yaptık. Dün Sayın Cumhurbaşkanımız da müjdesini verdi, ben de detaylarını vereceğim. Mart ayında da ödemelerimiz olacak, belki bu kadar, belki biraz daha fazla, onu Mart ayında açıklayalım' dedi.

18.02.2019-15:10 - (Son Güncelleme: 18.02.2019-15:52) Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli: Mart Ayında da Ödemelerimiz Olacak

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarafından yapılan açıklamada,  'Ocak ayında 2,3 milyar lira, eski parayla 2,3 katrilyon destek ödemelerini yaptık. Dün Sayın Cumhurbaşkanımız da müjdesini verdi, ben de detaylarını vereceğim. Mart ayında da ödemelerimiz olacak, belki bu kadar, belki biraz daha fazla, onu Mart ayında açıklayalım' ifadeleri kullanıldı.

ÇİFTİÇİ İLE BİRARAYA GELDİ

Pakdemirli, Kırklareli Üniversitesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen Tarım ve Sektörü Değerlendirme Toplantısı'nda, bugün 41. ili ziyaret ettiğini dile getirerek, çiftçinin derdini dinlediklerini belirtti.

'DÜNYAYI DOYURAN ÜLKE DÜNYANIN LİDERİ OLACAK'

İlerleyen senelerde gıdayı üretmenin teknolojiyi üretmekten daha önemli olacağını vurgulayan Pakdemirli, 'Ben hep konuşmalarımda şunu söylüyorum; dünyayı doyuran ülke, dünyanın lideri olacak.' şeklinde konuştu.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal