Prandelli Fioerentina'dan İstifa Etti!

İtalya Serie A ekiplerinden Fiorentina'da Teknik Direktör Cesare Prandelli, psikolojik olarak kendini iyi hissetmediğini söyleyerek istifa etti.

23.03.2021-19:33 - (Son Güncelleme: 23.03.2021-19:33) Prandelli Fioerentina'dan İstifa Etti!

Kariyerinde 2014-2015 sezonunda ülkemizde Galatasaray'ı çalıştıran tecrübeli teknik adamın Türkiye kariyeri pek de istediği gibi gitmemişti. 

Sonrasında İspanyol ekibi Valencia, Al-Nasr, Genoa ve son olarak Fiorentina'da görev yapan 63 yaşındaki tecrübeli teknik adam Prandelli ani bir kararla Fiorentina'dan ayrıldı. 

İtalya Serie A ekiplerinden Fioerina'daki görevinden psikolojik olarak kendini iyi hissetmediğini söyleyerek ayrılan Cesare Prandelli, yapmış olduğu açıklamalarda ; 

' Hayatımın bu noktasında, kendimi, olduğum insan olmaktan alıkoyan absürt bir rahatsızlık içinde buldum. Son aylarda içimde bir gölge büyümeye başladı, bir şeyleri daha değişik görmemi sağladı. Fiorentina'ya yüzde 100'ümü vermeye geldim ancak bu duyguyu hissetmeye başladıktan sonra bırakmanın herkes için en iyisi olacağına karar verdim. Kariyerimin bitmiş olabileceğinin farkındayım, hiçbir pişmanlığım yok. Sanırım bu dünya artık benim hayatımın bir parçası değil, kendimi bunun içinde tanımıyorum. Kendimi değiştireceğim ve dünya da düşündüğümden hızlı değişiyor. Bu yüzden artık sürüklenmeyi durdurup, gerçekten kim olduğumu bulmanın zamanı geldiğine inandım. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal