Porter Jr.: "Yalnızca Sayı Atmak Bir İşe Yaramıyor"

Denver Nuggets hücum oyuncusu Michael Porter Jr., savunma yapabilmesinin Nuggets ilk beşinde başlamanın tek yolu olduğunu aktardı.

01.01.2020-17:01 - (Son Güncelleme: 01.01.2020-16:54) Porter Jr.: "Yalnızca Sayı Atmak Bir İşe Yaramıyor"

Denver Nuggets kısa hücum oyuncusu Michael Porter Jr., savunma yapmasının Nuggets kadrosunda yer almanın tek şartı olduğunu anladığını söyledi.

Porter Jr. geçen Pazar günü NBA hayatında ilk defa Sacramento Kings karşılaşmasında ilk beşte başlamış ve iyi performans segilemişti.

Sayı kaydetmek, Porter için hiç problem olmamıştı. Birçok Nuggets seyircisi, antrenör Michael Malone'un Porter'ı ilk beş kadrosuna koymamasının neden bu kadar zaman aldığını merak ediyordu.

Porter, Malone'un Nuggets'ın ilk 5'te kendini koyacak kadar güvenmesi için, maç hazırlıklarında savunmasının gelişmesinin gerektiğini belirtti.

"Yalnızca sayı atmak üzerine zihniyetimi değiştirdim. Çünkü bu bana daha fazla dakika kazandırmayacak. Benim sahaya girip, savunmada daha odaklı olmam, rotasyonlarımı bilmem ve personeli tanımam gerekiyor. Sanırım daha iyi olacağım. Rotasyonlarım daha iyiye gidiyor. Doğru zamanda nerede olacağımı öğrenmeye başlıyorum. Ama yine de bir süreç olacak. Ama bu gerçekten edinmem gereken bir şey. Beni sahada tutacak olan şey bu."

Porter, bu sene 5.2 sayı ve 2.8 ribaund ortalaması ile devam ediyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal