Portekiz Teknik Direktörü Fernando Santos, A Milli Takım ile yapacakları maç öncesi açıklamalarda bulundu!

Portekiz A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fernando Santos, Türkiye A Milli Futbol Takımı ile oynanacak 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play - Off yarı finali maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında çarpıcı açıklamalar yaptı.

23.03.2022-16:41 - (Son Güncelleme: 23.03.2022-17:29)

A Milli Takım'ın, Portekiz ile oynayacağı dev maç öncesi büyük heyecan yaşanırken. Karşılaşma öncesi Portekiz cephesinden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Son olarak Portekiz Milli Takımı'nın Teknik Direktörü Fernando Santos'un açıklamaları büyük yankı uyandırdı. 

Hocanın açıklamaları dikkat çekti

Tecrübeli teknik adam maç öncesi yaptığı açıklamada, 'Geleceğim hakkında değil oyunla ilgili konuşalım. Yarınki oyun için yüksek konsantrasyona sahibiz ve hazırız. Buraya gelene kadar sürekli çalıştık, elimizden geleni yaptık. İsteğimiz Dünya Kupası'na katılabilmek. Şu an Türkiye maçına odaklandık.'

'Yarın bizim için bir final. Son maçımızda kaybetmemize rağmen, gerekeni sahada vermemize rağmen yarınki maç için pozitif düşünüyoruz.' ifadelerine değindi

Takımı hakkında konuştu

Takımdaki futbolcuları hakkında konuşan Santos açıklamasında, 'Ruben Dias, Ruben Neves fark etmez. Çağırdığım oyuncularımın hepsi tecrübeye sahip. Onların hepsi 11 milyon için oynayacak. Verebileceğimizin en iyisini sahada vereceğiz. Futbolcuların güvensizlik gibi bir durumu yok. Milli takıma bugüne kadar yardımcı oldukları gibi yarın da yardımcı olacaklar.' ifadelerine yer verdi.

Teknik adamın maç öncesi açıklamaları çok konuşuluyor.

Ay yıldızlılara övgüler dizdi

Santos devam eden açıklamalarında ise, 'İngiltere'de, Fransa'da, İtalya'da oynayan futbolcuları var. Türk futbolu harika bir yere sahip. Çok kaliteli ve yaratıcılar. Gerçekten agresif yapıya sahipler. Kalpten oynuyorlar. Doğal olarak kendi halkları, aileleri için oynayacaklar. Önemli olan oyun. Irkı, dili, dini önemli değil. Biz de onlar gibi güçlü, dayanıklı ve yetenekli olmalıyız. Türkiye'nin çok iyi futbolcuları bulunuyor. Sonucu belirlemeye yönelik Türkiye'nin çok değerli futbolcuları var.' ifadelerine yer verdi.

'Yarınki oyun git-gel şeklinde olacak. Bazı karakterler bizim için pozitif, bazıları ise negatif olabilir. Oyuncular Dragao Stadı'nda ellerinden geleni yapacaklar. 11'im aşağı yukarı belli. Bazı ufak tefek şüphelerim var. Maça 24 saat var ve bir şeyler değişebilir.' 

Karşılaşma sonrasıyla ilgili konuştu

Teknik adam son olarak ise Portekiz'e büyük bir mutluluk yaşatacaklarını aktararak, ' Yarınki oyunu düşüneceğiz. Maksimum kalitemizi göstererek yeneceğiz. Yarın yeniden bir final oynayacağız. Portekiz'e büyük bir mutluluk yaşatacağız.' şeklinde açıklamalarını sonlandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal