Polis maaş promosyon anlaşması yapıldı mı? Bankalar polis maaşına kaç lira promosyon verecek?

2022 Polis promosyonu anlaşması tamamladı. Bu kapsamda EGM bünyesinde polis olarak çalışan kişilere ek ödeme verilecek. Anlaşmasının tamamlanmasıyla birlikte 2022 polis promosyonu ödemelerinin ne kadar olacağı kesinleşti.

15.04.2022-20:30 - (Son Güncelleme: 15.04.2022-20:30) Polis maaş promosyon anlaşması yapıldı mı? Bankalar polis maaşına kaç lira promosyon verecek?

Polislerin beklediği haber geldi. Memurlarının birçoğunun yararlandığı promosyon ödemelerinden artık polisler de yararlanabilecek. Bu anlaşma ile polisler her ay maaşlarına ek olarak promosyon alabilecek.

Polis promosyon tutarı ne kadar?

Maaşlara ek olarak verilen 2022 promosyon ödemelerinin ne kadar olduğu merak ediliyor. Buna göre her polise ek olarak 300 tl promosyon demesi yatırılacak.

polis maaşı promosyon

EGM promosyon ödemeleri ile ilgili olarak şu sözleri belirtti:

Sosyal medya aracılığıyla Emniyet çalışanlarının promosyon anlaşmaları ile ilgili gerçeği yansıtmayan paylaşımlar yapılması üzerine açıklama gereği duyulmuştur. Buna göre EGM ve Vakıfbank arasında yapılan anlaşma kapsamında EGM ve 81 il teşkilatında görev yapan personelin tamamının maaşlarına her ay 300 TL ek ödeme yapılacaktır. Bu ödeme 6 ayda bir yapılan memur maaş zammı oranında artacak ve 5 yıl geçerli olacaktır.

Merkez ve il teşkilatlarımız, anlaşmaları sona erdikçe ek protokol ile yeni yapılan sözleşmeye dahil olacaktır.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünün promosyon anlaşmasının 6 ay önce bittiği ve sözleşmenin henüz imzalanmadığı iddiaları ortaya atılmaktadır. Ancakbu anlaşma 31 Temmuz 2022'ye kadar geçerli olup sonrasında yeni anlaşmaya dahil olunacaktır. Yeni sözlemeye göre yapılacak olan ödemeden İstanbul Emniyet Müdürlüğü personeli de yararlanacaktır. Bu konuda bazı hesaplardan provakasyon yaptığı tespit edilenler hakkında suç duyurusunda bulunulmuştur. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal