Cult coin nedir? Cult DAO coin projesi ve yol haritası

Kripto para piyasasında hareketlilik sürüyor. Yeni coinlerin piyasaya dahil olması ve inişli çıkışlı grafikleriyle trafik hiç durmuyor. Piyasada yer alan coinlerden biri olan Cult coin gündeme geldi. Bu coini merak edenler Cult coin nedir? Cult DAO coin projesi nedir? Sorularına yanıt aramaya başladı.

15.04.2022-17:35 - (Son Güncelleme: 15.04.2022-17:35) Cult coin nedir? Cult DAO coin projesi ve yol haritası

Kripto para piyasasında coin trafiği devam ediyor. Piyasada yer alan Cult coin projesi de merak konusu oldu. Coinin yol haritasını merak eden yatırımcılar araştırmalarını yapmaya başladı. Cult coin amacını, geleceği inşa etmek olarak ifade eder. Toplumların, toplumsal ve ekonomik normlardan ayrılmayı zorlaştırmak için var olduğunu belirten Cult coin piyasası, dayatılan normları aşarak dünyayı değiştirme düşüncesine sahip kişilere finansman olduklarını ifade eder. Şu anda Gate.io, Bitget, MEXC, BitMart, CoinW gibi büyük borsalarda Cult DAO işlemleri yapılabilmektedir.

Cult DAO’nun takas edilebilir likit tokeni Cult’tur. Cult işlem yaptığında, merkezsiz teknolojilere yatırım finanse etmek amacıyla DAO hazinesini yavaş yavaş doldurarak protokole katkı sunar. Bütün Cult işlemlerinde yüzde 0.4 tahsilat ile elde edilir. Cult, Cult DAO’ya dahil edildiği zaman dCULT olur. dCult, Cult için hisse kanıtı niteliğindedir. Cult varlığınızın hisse ispatını DAO’ya yaptığınızda dCULT alabilirsiniz. dCult’lar, hisse kanıtı yapılan Cult miktarına ve dCult sahibi olunduğu zaman DAO’ya verilen ödüller ile değiştirilebilir.

Cult Coin

Cult DAO’nun finansman süreci merkezi değildir ve durdurulamaz. Cult piyasasında işlemler devam ettiği sürece, CULT DAO devrimci olarak nitelendirdiği kullanıcıları finanse etmeye devam eder. Cult piyasasında işlem yapanlar, teklifte bulunan Muhafızlar ve oylama yapan kullanıcılar vardır. Bu sistem üyeleri olduğu müddetçe Cult DAO projesi devam eder.

Öneriler sadece Muhafızlar tarafından yapılabilir. Velilerin oy kullanma hakkı yoktur. Bunun nedeni kararlarının tamamen yozlaşmış olmasını önlemektir. Muhafızlar tarafından verilen teklifler, üç kritere uymalıdır.

Birinci madde; Merkeziyetçi görüşe karşı mücadele kriteri,

İkinci madde; Ademi merkezileşmeyi daha ileriye taşıma kriteri,

Üçüncü madde ise asil bir davadan yararlanma kriteridir.

Teklifler toplumun her kesiminden gelebilir. İster Politikacı olsun ister sosyalist, bu üç maddeyi taşıyan ve vasi durumunda olanlar herhangi bir teklife oy verebilirler. Öner sürülen teklifler bazı şartları taşımalıdır.

Buna göre teklifler; Yatırım yapılan kuruluş protokol belirtecinin toplam arzına, 13 ETH yatırımına verilen toplam arz yüzdesine, belirteçlere, belirtecin denetimi ve sözleşmesine, yakma ve dağıtım planına sahip olmalıdır. Yatırım yapılan kurumun protokol belirteci için hak kazanma planı, yakma ve dağıtım planıdır.

CULT eski finansal sistemi çökmesini ister. Bu doğrultuda egemen ulusların ve bankaların zorbalıklarını sonlandırmayı hedefler. CULT’a göre mevcut finansal sistemler insanları fakirleştirir. Borçlu bir toplum ve enflasyon mevcut sistemi besler. Mevcut sistemin istediği, enflasyon nedeniyle yoksullaşan toplumların yöneticilerine yetişmesini ve yükselmesini istemez.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal