PKK'nın Kanalı İBB'nin Sakine Cansız'ın Kitabını Tanıtmasını Övdü

Terör destekçisi Medya Haber, İBB'nin satışa sunduğu PKK'lı terörist Sakine Cansız'ın kitabına övgüler düzerken, İBB'ye destek çıktı.

15.01.2020-10:15 - (Son Güncelleme: 15.01.2020-10:03) PKK'nın Kanalı İBB'nin Sakine Cansız'ın Kitabını Tanıtmasını Övdü

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu ve CHP'li isimlerin terör örgütüne üyelikten tutuklu yargılanan Selahattin Demirtaş'ın yazdığı hikayenin tiyatrosuna gitmesi henüz kamuoyundan gördğü tepki dinmezken bir başka skandal da İBB'den geldi.

KAMUOYU İBB'YE ÖFKELİ

İBB'ye bağlı İstanbul Kitapçısı, Paris'te öldürülen PKK'lı Sakine Cansız'ın kitaplarını satışa sunmuştu.

CHP'li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB'ye bağlı iştiraklerden İstanbul Kitapçısı'nın, PKK'lı terörist Sakine Cansız'ın kitabını satması büyük tepkilere neden olmuş ve sosyal medyada büyük bir şok etkisi yaratmmıştı.

İMAMOĞLU'NUN SATIŞINI SAVUNDU! KİTABIN YASAKLANDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Konuyla ilgili açıklama yapan Ekrem İmamoğlu, kitapların her yerde satıldığını iddia etti. Ancak İmamoğlu'nun bu iddiası da yalan çıktı. Diyarbakır Sulh ve Ceza Hakimliği'nin, 2016'da söz konusu kitabın satışını ve dağıtımını yasakladığı ortaya çıktı.



PKK KANALINDAN İBB'YE DESTEK

Sosyal medya üzerinden tepki yağan İBB'ye PKK kanalı tam destek verdi.

Terör destekçisi "Medya Haber" kanalı İBB'nin terörist Sakine Cansız'ın kitabını satmasına yapılan eleştirileri "İBB'nin tanıtımı Kıran'ın Kürt ve kadın düşmanlığını ayağa kaldırdı" diyerek tepkilere karşı İBB'yi savunan bir haberi dolaşıma soktu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal