Payitaht Abdülhamid dizisinin güzel oyuncusu Özlem Conker'in yeni mesleği herkesi şaşkınlığa uğrattı

Ekranların sevilen oyuncusu Özlem Conker'in yeni mesleği herkesi şaşırttı. İşte habere ilişkin o detaylar...

09.04.2022-13:08 - (Son Güncelleme: 09.04.2022-13:08) Payitaht Abdülhamid dizisinin güzel oyuncusu Özlem Conker'in yeni mesleği herkesi şaşkınlığa uğrattı

Ekranların sevilen oyuncuları arasında yer alan Özlem Conker, yer aldığı birçok projede göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla akıllara kazındı. Sektöre ilk adımını reklam filmleriyle atan sonrasında ise Kurşun Kalem, Vasiyet, Kınalı Kanar, Karagül, Payitaht Abdülhamid gibi pek çok dizide rol aldı. Canlandırdığı karakterlerle başarılı oyunculuğu her seferinde başarıyla sergileyen güzel oyuncu; ''Artık başka bir projenin içindeyim, ama dizi ve film sektörüyle ilgili değil'' açıklamasını yapınca ünlü oyuncunun yeni mesleği de merak konusu oldu. 

Özlem Conker meslek değiştirdi

Conker yeniden üniversite okumaya başladı

Son olarak Payitaht Abdülhamid dizisinde rol alan başarılı oyuncu Özlem Conker, yeni mesleğini açıkladı. Conker; ''Önce Karagül, ardından Payitaht Abdülhamid gibi yıllarca süren uzun soluklu dizilerle ekranda olunca, biraz yüzümü dinlendirmek istedim. O yüzden Payitaht Abdülhamid’de işim bitince bir dinlenme süresi verdim kendime. Oyunculuk anlamında dinlenirken boş durmak istemedim. İç mimarlık okumak istiyordum. Üniversite sınavlarına girip, Bilgi Üniversitesi Mimari Restorasyon bölümünü kazandım. Girdiğim bölüm iki yıllık. İlk yılım olmasına rağmen, bayağı yoğun geçiyor'' ifadelerini kullandı. Yeniden üniversite okuyan ve keyif aldığı işleri yapan Conker açıklamalarına devam ederek; ''Mimari restorasyon; Türkiye’deki tarihi kültür varlıklarını korumayı ve gerekirse restore etmeyi öğreten bir bölüm. Nesneleri değil; sadece mimari varlıkları kapsar. Ayrıca uluslararası alanda da çalışma imkanı sunar. O nedenle tarihi kültür varlıklarımızda geçiyor derslerin çoğu. Buram buram tarih kokan binalarda olmayı ve konunun uzmanlarından bilgi almayı çok sevdim. Gördüğüm eğitimden keyif alıyorum. Bölümümü bitirmek ve sonrasında oyunculukla birlikte bu mesleği yapmak istiyorum'' diyerek sözlerini noktaladı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal