Özdemir: 'Cumhurbaşkanı İle Görüşmek Çok Yararlı Oldu'

TFF Başkanı Nihat Özdemir, Fenerbahçe'nin kredi anlaşmasını Lisans Kurulu'nun araştırılıp, bağımsız bir şekilde kararını açıklayacağını aktardı. Galatasaray'ın vergi beyanı hakkında da bilgi istediğini söylendi.

16.01.2020-11:32 - (Son Güncelleme: 16.01.2020-11:25) Özdemir: 'Cumhurbaşkanı İle Görüşmek Çok Yararlı Oldu'
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, yoğun görüşmelerin sonrasında futbol camiasında yaşananları değerlendirdi.

Nihat Özdemir, "Cumhurbaşkanımız 'Beni ve siyaseti işlerinize karıştırmayın. Federasyonla oturun, konuşun, anlaşın, işlerinizi yürütün. Sporu siyasete hiç karıştırmayın' diye tavsiyede bulundu. Herkesi dinledi. Özellikle genç oyuncularımız Merih Demiral, Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı'nın sakatlığına çok üzüldüğünü söyledi ve bir an önce dönmelerini diledi. Gerçekten çok yararlı bir görüşme oldu" dedi.

Başkan Özdemir, F.Bahçe Başkanı Ali Koç'un "Galatasaray 10 bin euro menajer komisyonu ödedi" konuşmasına yönelik , Galatasaray Başkanı'nın "Bizim dönemimizde 13.6 milyon euro menajer komisyonu ödedik" sözlerini de yorumladı. Özdemir, TFF'ye gelen beyanların araştırıldığını ve bu konu hakkında yetkili birimden bilgi alacağını aktardı.

Fenerbahçe'nin özel bankalarla gerçekleştirdiği kredi anlaşmasının onayı hakkında hiç karışmadığını da belirten Özdemir, "Ben Lisans Kurulu'nun işine karışmam. Kesinlikle bir müdahalem söz konusu olamaz. Onlar bağımsız bir şekilde incelemesini yapıp, kararını verir" sözlerini dile getirdi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal