Ozan Kabak'ın, Hoffenheim'a transferi sonrasında Galatasaray'ın kasasına yüklü miktarda para girdi!

Schalke 04'den, bir başka Alman ekibi olan Hoffenheim'a transfer olan Ozan Kabak eski kulübü Galatasaray'a da önemli miktarda para kazandırdı. Sarı kırmızılılar altyapısından çıkardığı Ozan için transferden yetiştirme bedeli olarak 350 bin euro alacak.

25.07.2022-16:00 - (Son Güncelleme: 25.07.2022-16:30)

Galatasaray altyapısında yetişen ve sonrasında performansıyla Almanya'nın yolunu tutan Ozan Kabak'ın son olarak transfer olduğu takım Hoffenheim oldu. Hoffenheim'a giden oyuncu ile ilgili gelişmeler büyük ses getirirken ortaya çıkan son ayrıntı ise dikkat çekti.

Detaylar ortaya çıkıyor

Hoffenheim, Schalke 04'ten kadrosuna kattığı Ozan Kabak için 7 milyon Euro bonservis ücretinde bulunacak. Milli futbolcu transferinin ardından, 'Çok mutluyum. Hoffenheim, Almanya'nın en heyecan verici kulüplerinden birisi ve özellikle genç oyuncuları geliştirme konusunda mükemmel bir üne sahip.' ifadelerine yer verdi. Futbolcunun yaptığı açıklamalar oldukça ilgi çekmişti. Gelen son bilgilere göre oyuncu Galatasaray altyapıda yetiştirme bedeli olarak 350 bin euro kazandıracak.


Futbolcunun kariyeri

Futbola Silivrispor altyapısında başlayan oyuncu ardından Galatasaray'ın yolunu tuttu. Galatasaray'da sergilediği futbolla alkış alan yıldız isim ardından Stuttgart'a katıldı. Stuttgart sonrasında ise Schalke'ye katıldı. Schalke sonrasında ise Liverpool'a kiralandı. Liverpool sonrasında ise bir başka İngiliz ekibi Norwich'e kiralık olarak gitti. Futbolcu son olarak ise Schalke 04'den Hoffenheim'a 7 milyon euro karşılığında transfer oldu.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal