Galatasaray'ın eski futbolcularından olan ve son olarak Medipol Başakşehir formasını terleten Emre Çolak hangi takıma transfer oldu? Futbolcu Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor ile anlaştı

Galatasaray altyapısında yetişen ve son olarak Süper Lig'de Medipol Başakşehir formasını terleten Emre Çolak'tan çok konuşulacak bir karar geldi. Futbolcu Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor ile transferde anlaşmaya vardı.

25.07.2022-14:00 - (Son Güncelleme: 25.07.2022-14:11)

31 yaşındaki on numara oyuncusu Emre Çolak ile ilgili oldukça sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray'da çok önemli başarılara imza atan oyuncu aldığı sürpriz kararla Eyüpspor'un yolunu tuttu. Yaşanan gelişme büyük ses getirdi.

Dikkat çeken isimleri kadrolarına katıyorlar

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor transferde hız kesmiyor. Eflatun - sarılılar geçen günlerde kadrosuna Ryan Babel'i katmıştı. Ryan Babel sonrasında ise dikkat çeken bir isimle daha anlaşmaya vardılar. İstanbul ekibi Medipol Başakşehir formasını terleten Emre Çolak ile anlaşmaya vardı. 31 yaşında olan futbolcunun transferi yoğun ilgi gördü. Oyuncunun transferiyle ilgili detayların kısa süre içerisinde öğrenilmesi beklenmekte.

Futbolcu Galatasaray'a katıldı.

Futbolcunun kariyeri

Futbola Galatasaray altyapısında başlayan oyuncu sonrasında ise İspanyol ekibi Dep. La Coruna'nın yolunu tuttu. Futbolcu sonrasında ise Suudi Arabistan ekibi Al-Wehda'ya katıldı. Emre Çolak sonrasında ise yine eski kulübü Dep. La Coruna'ya döndü. Ardından İstanbul ekibi Karagümrük ile anlaşan tecrübeli yıldız Hatayspor'a katıldı. Geçen sezonu ise Başakşehir'de bitiren oyuncu şimdilerde ise sürpriz bir karar alarak İstanbul ekiplerinden Eyüpspor ile anlaşmaya vardı. Yaşanan gelişme ise oldukça ilgi çekti. Ana mevkisi on numara olan Emre Çolak, sol kanat ve sağ kanat olarak görev alabilmektedir.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal