Galatasaray'dan ayrılan Ryan Babel, Eyüpspor'a mı transfer oldu? Futbolcu yeni takımının formasını sırtına geçirdi

Galatasaray'dan ayrılan ve bir süredir boşta olan Ryan Babel, Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor ile anlaşmaya vardı. Oyuncunun transferi büyük ses getirdi.

23.07.2022-09:11 - (Son Güncelleme: 23.07.2022-09:23)

Galatasaray'dan bir süre önce ayrılan ve transfer olacağı takım büyük merak konusu haline gelen Ryan Babel'den kritik karar geldi. Futbolcu Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor ile anlaşmaya vardı. Futbolcunun yaptığı anlaşma gündem oldu.

Resmen açıklandı

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam eden Eyüpspor dikkat çeken isimleri kadrosuna dahil ediyor. Takımda son olarak kadroya dahil olan isimlerden birisi ise Ryan Babel oldu. Yıldız futbolcu Galatasaray'dan ayrılığı sonrası bir başka İstanbul ekibi Eyüpspor ile el sıkıştı. Eyüpspor'dan yapılan açıklamada, 'Eyüpspor'umuz, Ryan Babel'i kadrosuna kattı. Ryan Babel'e hoş geldin diyor, eflatun sarılı formayla başarılar diliyoruz.' ifadelerine yer verildi. Yapılan açıklama büyük ses getirdi.


Kariyeri dikkat çekiyor

Futbola Ajax altyapısında başlayan oyuncu ardından Liverpool'a transfer oldu. Liverpool sonrasındaki adresi ise Hoffenheim oldu. Futbolcu ülkemize ise ilk kez 2013 yılında Kasımpaşa'ya transfer olarak geldi. Ardından ise Birleşik Arap Emirlikleri Al - Ain'in yolunu tuttu. Sonrasında ise Dep. La Coruna, Beşiktaş ve Galatasaray formalarıı terletti. Futbolcu son olarak ise aldığı kritik kararla İstanbul ekibi Eyüpspor'un yolunu tuttu. 

Önemli başarıları var

Futbolcu kariyerinde Ajax ile 2 kez Hollanda şampiyonluğu, 2 kez Hollanda Kupası'nı, 1 kez Beşiktaş ile Türkiye Süper Lig'i ve 1 kez Galatasaray ile Türkiye Süper Kupası'nı kazandı. Yıldız futbolcunun kariyerinde başarılar taraftarların oldukça dikkatini çekmekte.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal