Galatasaray'ın eski oyuncusu ve A Milli Takım'ın yıldızlarından olan Ozan Kabak, Hoffenheim'a transfer oldu!

A Milli Takım'ın yıldız stoperi Ozan Kabak ile ilgili oldukça flaş gelişmeler yaşanıyor. Genç futbolcu Schalke 04'den ayrılarak bir başka Alman ekibi olan Hoffenheim ile transferde anlaşmaya vardı.

22.07.2022-14:26 - (Son Güncelleme: 22.07.2022-14:59)

A Milli Takım'ın yıldız oyuncularından olan ve Alman ekiplerinden Schalke 04'ün formasını terleten Ozan Kabak ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Oyuncu çok konuşulacak bir karara imza atarak Hoffenheim'in yolunu tuttu. Futbolcunun yaptığı anlaşma büyük ses getirdi. 

Ayrıntılar ortaya çıkıyor

Uzun süredir Schalke 04'den ayrılacağı konuşulan Ozan Kabak ile ilgili kritik karar geldi. Futbolcu bir başka Alman ekibi olan Hoffenheim'a 7 milyon euro ve bonuslar karşılığında anlaşmaya vardı. Futbolcunun yaptığı anlaşma oldukça büyük ses getirdi.


Kariyeri dikkat çekiyor

A Milli Takım'ın yıldız futbolcusu Ozan Kabak futbola Silivrispor altyapısında başladı. Ardından Galatasaray'ın yolunu tuttu. Galatasaray altyapısında sergilediği performansla sonrasında Alman ekibi Stuttgart'ın yolunu tuttu. Futbolcunun sonraki gittiği takım ise Schalke 04 oldu. Schalke sonrasında ise İngiliz devi Liverpool'a kiralandı. Futbolcu sonrasında ise bir başka İngiliz ekibi Norwich'e kiralandı. Futbolcu sonrasında Schalke 04'e dönerken kısa süre önce ise Hoffenheim'a transfer oldu. Futbolcu Galatasaray'da lig şampiyonluğu yaşayarak önemli bir başarıda pay sahibi olan isimlerden birisi olmuştu.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal