Uğurcan Çakır satılıyor mu? Trabzonspor'un yeni transfer adayı Manchester City'den Arijanet Muric!

Trabzonspor Manchester City'de forma giyen kaleci Arijanet Muric'i kadrosuna katmak istiyor. Bu transfer girişimi akıllara Uğurcan Çakır'ın satılabileceği uygun bir teklifin geldiğini getirdi.

22.07.2022-14:15 - (Son Güncelleme: 22.07.2022-15:06)

Erce Kardeşler ve Arda Akbulut'un kulüp ile yollarını ayrılmasının ardından kaleci bölgesinde eksiklik çeken Karadeniz ekibi Premier Ligi'nin güçlü ekiplerinden Manchester City'nin kalecisi ile ilgileniyor.

City'e teklif götürülecek

61 Saat'in yaptığı habere göre; Karadeniz fırtınası geçtiğimiz sezon kiralık olarak Adana Demirspor forması giyen ve iyi performans sergileyen 23 yaşındaki kaleci için Premier Lig ekibine kiralama teklifi sunacağı yazıldı. 

Bonservis bedeli 4 milyon sterlin!

Ajansspor'dan Salim Manav'ın öğrendiği bilgiye göre; Manchester City, oyuncusu için 4 milyon sterlin istiyor. Ayrıca kulüp oyuncunun kiralık transferine izin vermiyor. 


Fırtınanın transferde raki Adana Demirspor!

Oyuncuyu ilk başta kiralamak isteyen bordo mavililer Manchester City'nin bu isteğine olumlu yaklaşmamasının ardından oyuncunun maliyetini araştırmaya başlamıştı. Söz konusu transferde Trabzonspor'un rakibi geçtiğimiz sezon kiralık olarak formasını giydiği Adana Demirspor.

Genç file bekçisinin Adana Demirspor performansı

Lacivert beyazlı ekip ile 31 maça çıkan 23 yaşındaki file bekçisi kalesinde 38 gol görmüş ve 9 maçta kalesini gole kapatmıştı.

Berkay Çakmak
berkay61cakmak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal