Ankaragücü'nden sürpriz transfer hamlesi geldi! Eski Trabzonsporlu Edgar le'yi transfer etmek üzereler

Süper Lig'in başkent temsilcisi Ankaragücü, Trabzonspor'un eski stoperi Edger le'yi kadrosuna dahil etmek istiyor. Oyuncunun transferi için menajeri ile görüşmelere başladılar.

21.07.2022-15:50 - (Son Güncelleme: 21.07.2022-16:07)

Transfer sezonunu oldukça hareketli geçiren Ankaragücü defans hattını Portekizli oyuncu ile güçlendirmek istiyor.

Süper Lig'de kalıcı olmak istiyor

Sarı lacivertli ekip Süper Lig'de kalıcı olmak için uğraşırken şu ana kadar 12 transfer yaptı. Takımın son transfer adayı ise 28 yaşındaki Portekizli stoper. Bu anlamda oyuncunun transferi için yoğun mesai harcıyorlar.


Çapraz bağları kopmuştu

Geçen sezon şampiyon Trabzonspor'un formasını terleten tecrübeli stoper ligin 18. haftasında oynanan Altay maçında çapraz bağları kopmuş ve sezonu kapatmıştı. Yaşanan bu olayın üstüne bordo mavili ekip oyuncuyla olan sözleşmesini fesh etmiş ve futbolcu bonservisini eline almıştı.

Karadeniz temsilcisi ile başarıları var

Trabzonspor'a, Yusuf Yazıcı'nın Lille kulübüne transferi için takas olarak kullanılan stoper geldiği ilk yılda Feyenoord'a kiralanmış ardından 2020-2021 sezonunda bordo mavili formayı giymişti. Trabzonspor'da formasını giydiği ilk yılda Türkiye Süper Kupası'nı kazanmış ardından geçtiğimiz yıl Karadeniz ekibiyle Spor Toto Süper Lig şampiyonluğu yaşadı.

Berkay Çakmak
berkay61cakmak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal