İstanbulspor’dan Beşiktaş’a transfer olan Emrecan Uzunhan ile ilgili olarak eski teknik direktörü Osman Zeki Korkmaz açıklamalarda bulundu. Beşiktaş’a çok faydalı olacağını söyledi.

Beşiktaş’ın geçtiğimiz günlerde İstanbulspor’dan transfer ettiği Emrecan Uzunhan ile ilgili olarak Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz açıklamalarda bulundu. Emrecan’ın Beşiktaş’a çok faydalı olacağını ve iyi bir bonservis ücretiyle takımdan ayrılacağını söyledi.

21.07.2022-14:58 - (Son Güncelleme: 21.07.2022-15:04)

Siyah beyazlılar yeni sezon öncesinde bir süredir uğraştığı Emrecan Uzunhan transferini geçtiğimiz günlerde resmiyete dökmüştü. Beşiktaş’a İstanbulspor’dan 2 Milyon Euro bonservis ücreti karşılığında transfer olan Emrecan Uzunhan’ın transferi büyük bir ses getirmişti. Genç oyuncunun iyi bir potansiyele sahip olduğu ve gelişme açık bir oyuncu olduğu konuşulmaya başlanmıştı.

21 yaşındaki Emrecan Uzunhan’ın Beşiktaş’a transferinin ardından eski teknik direktörü Osman Zeki Korkmaz, GundemBesiktas.com’a eski öğrencisinin siyah beyazlılara transferi hakkında söylediği sözlerle dikkat çekti.


Osman Zeki Korkmaz’dan Emrecan Uzunhan açıklaması

İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, Beşiktaş’a transfer olan oyuncusu Emrecan Uzunhan ile ilgili olarak Gündem Beşiktaş’a yaptığı özel açıklamalarda ;

‘ Emrecan Uzunhan, İstanbulspor'da 4'lü savunmada da 3'lü savunmada da oynadı. Bence Emrecan Uzunhan, Beşiktaş'a hem faydalı olacaktır hem de iyi bir bonservis ücreti kazandıracaktır. Emrecan Uzunhan, Beşiktaş'ın sistemine çok iyi uyum sağlayacak bir oyuncu. Özellikle geriden oyun kurması, hava toplarındaki hakimiyeti ve savunma hamlelerindeki kararlığı onun en iyi özellikleri... ‘ ifadelerini kullanarak dikkatleri çekti.


Emrecan Uzunhan’ın kariyeri

21 yaşındaki genç yıldız Emrecan Uzunhan, Galatasaray altyapısından 2014-2015 sezonunda İstanbulspor altyapısına transfer olmuştu. İstanbulspor’da geçtiğimiz sezon A takım kadrosuna yükselmeyi başaran Emrecan Uzunhan, toplamda 25 karşılaşmada A takım formasını terletirken, bu maçlarda 1 gol ve 1 asistlik katkı sağlamıştı. Ayrıca Emrecan Uzunhan, İstanbulspor ile kazandığı Play-Off şampiyonluğuyla Süper Lig’e yükselmeyi başarmıştı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal