Beşiktaş Süper Lig'e yükselme başarısı gösteren İstanbulspor'un oyuncusu Emrecan Uzunhan'ı transfer etmek istiyor!

Beşiktaş'ta yoğun transfer mesaisi devam ederken takımda sürpriz isimler gündeme geliyor. Siyah beyazlılarda geleceğe yatırım yapmak amacıyla da gündeme gelen isim İstanbulspor'un 21 yaşındaki stoperi Emrecan Uzunhan oldu. Son olarak ise oyuncunun transferinin bittiği öğrenildi.

29.06.2022-09:43 - (Son Güncelleme: 08.07.2022-17:30)

Savunma hattına Romain Saiss'i alan Beşiktaş'ta stoper arayışları son hız devam etmekte. Teknik adam Valerien Ismael'in sistemine uygun oyuncuların kadroya katılması için çalışmalar sürerken genç ve potansiyeli yüksek isimlere büyük önem verildiği vurgulanmıştı. Bu anlamda hamlelerini yapan Beşiktaş yerli stoper konusunda da gündemine sürpriz bir ismi almıştı. Siyah beyazlıların Süper Lig'in yeni ekiplerinden olan İstanbulspor'da forma terleten Emrecan Uzunhan ile ilgilendiği öğrenilmişti. Son gelen bilgilere göre Beşiktaş transferi bitirdi.

Teknik adam çok istemişti

Gelecek sezon mutlaka şampiyonluk yolunda etkili bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş'ta dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Siyah beyazlılarda bu doğrultuda gündeme gelen son isim ise Süper Lig'in yeni ekibi İstanbulspor'un futbolcusu Emrecan Uzunhan oldu.Takımın teknik direktörü Valerien Ismael'in istediği oyuncu ile anlaşmaya varıldı.

Genç yetenek ile Beşiktaş ilgileniyor.

Takımının başarısında büyük rol oynadı

21 yaşındaki stoper geçen sezon İstanbulspor'da sergilediği performansla takımının Süper Lig'e yükselmesinde önemli rol oynayan isimlerden birisi olmuştu. Bu anlamda oyuncu transferde pek çok takımın gündeminde yer almıştı.

Detaylar belli oldu

Beşiktaş'ın kadrosuna kattığı Emrecen Uzunhan'ın transferinde ise ayrıntılar belli oldu. Siyah beyazlılar oyuncuyu 4+1 yıl tranferinde yüzde 40 pay İstanbulspor'a olmak üzere 2 milyon euro taksitle kadrosuna katmayı başardı. Oyuncunun transferinde ise resmi açıklamanın kısa süre içerisinde yapılması planlanıyor. Futbolcuyla ilgili yaşanan gelişmeler gerek siyah beyazlı taraftarlar gerek diğer taraftarlar tarafından oldukça dikkat çekti.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal