Trabzonspor Empoli maçı hangi kanalda ve ne zaman? Trabzonspor Empoli karşısında moral arıyor

Son hazırlık maçında Torino’ya 3-0 kaybederek taraftarını üzen Trabzonspor Empoli karşısında moral arıyor. Peki Trabzonspor Empoli maçı hangi kanalda ve ne zaman? İşte karşılaşmanın öne çıkanları...

25.07.2022-13:20 - (Son Güncelleme: 25.07.2022-13:20)

Avusturya’da yeni sezonunun hazırlıklarına yoğun bir şekilde devam eden Trabzonspor İtalya Serie A takımlarından Empoli ile 4. hazırlık maçını oynayacak. Son oynadığı hazırlık maçında bir diğer İtalya Serie A takımı Torino’ya 3-0 yenilerek şoka uğrayan bordo mavili takım Empoli karşısında kazanarak taraftarından özür dilemeyi amaçlıyor. Şimdiye kadar oynadığı hazırlık maçlarında 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi alan Karadeniz ekibinin bu maçtaki tek hedefi galibiyet olacak. 

Trabzonspor Empoli maçı hangi kanalda ve ne zaman?

Trabzonspor Empoli maçı 25 Temmuz 2022 Pazartesi günü TSİ 19.00’da Sportplatz Langau’da oynanacak. Bu hazırlık maçını maç saatinden itibaren A Spor ekranlarında izleyebilirsiniz. 

TS Empoli

Taraftar alınmayacak

Bugün oynanacak olan Trabzonspor Empoli karşılaşmasına her iki takımın taraftarı da alınmayacak. Trabzonspor’un resmi internet sitesinde yazan açıklamada bu karşılaşmayla ilgili, ‘’Avusturya hazırlık kampı kapsamında yarın Empoli FC ile oynayacağımız hazırlık maçı taraftara kapalı olarak gerçekleştirilecektir. Taraftarımızın bilgisine sunarız" ifadeleri yer aldı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal